Načelnik Čitluka: Trenutno se osjećam dobro i nalazim se u izolaciji

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić u ponedjeljak je testiran na Covid-19 i njegov nalaz je pozitivan.

S obzirom na funkciju koju obnaša, načelnik Radišić o navedenom je informirao Broćanka i Brotnjake u prigodnom obraćanju.

Poštovane Broćanke i Brotnjaci, vijest da sam pozitivan na test koji se provodi za potvrđivanje zarazne bolesti COVID-19 koji je proveden jučer tijekom dana, a pronijela se po medijima i društvenim mrežama, točna je i istinita.

S obzirom na funkciju koju obnašam smatram potrebnim da Vam se obratim radi objektivnog i istinitog prezentiranja stanja u kojemu sam se našao osobno te zajedno sa cijelom našom općinom i njenim žiteljima.

Zarazna bolest COVID – 19 u našu općinu je ušla prije dvadesetak dana i bez obzira na sve poduzete aktivnosti dosta brzo je zarazila više desetaka stanovnika. Osobno zbog posla koji obnašam, učinio sam sve zajedno sa Stožerom Civilne zaštite da se ova zaraza i njeno širenje uspori i što je moguće prije zaustavi. Zbog prirode posla koji obnašam i brojnih kontakata koje nisam mogao izbjeći bio sam izloženiji infekciji nego prosječan stanovnik te sam zasigurno u nekom od tih kontakata i zaražen iako sam stalno nosio zaštitnu masku i rukavice.

Osim blago povišene temperature nisam imao nikakve druge simptome. Nakon što se temperatura počela ponovo pojavljivati otišao sam na testiranje, a čiji ste rezultat već doznali. Trenutno se osjećam dobro i nalazim se u izolaciji iz koje vam se obraćam sa zahtjevom i molbom da se pridržavate svih propisanih mjera koje su Vam dobro poznate i već su više puta oglašene, te ukoliko osjetite i najmanju promjenu u vašem organizmu da se odmah javite vašem liječniku.

U trenucima kada je cijeli svijet užasnut i zabrinut nezapamćenom svjetskom pandemijom, uvjeren sam i siguran da je svi zajedno uz Božju pomoć možemo, moramo i hoćemo pobijediti te Vas u to ime pozdravljam i želim svako dobro, navodi se u priopćenju.

Načelnik Čitluka pozitivan na koronavirus

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.