Na ulazu u Mostar sletio autobus pun putnika!

Oko 9:30h dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus prevozničke tvrtke ‘Autoherc’ koji je prevozio putnike, većinom đake i studente, na relaciji Čitluk – Mostar. Autobus je sletio s kolnika pokraj groblja Šoinovac u provaliju te se zaustavio nakon 20 metara u grmlju.

Na lice mjesta stigla je policija, te velik broj kola hitne pomoći čije sirene već nekih pola sata odjekuju Mostarom. Također, na licu mjesta su stigli i vatrogasci koji izvlače putnike iz autobusa. Prema prvim informacijama koje dobivamo s terena, nema smrtno stradalih osoba. Nekolicina osoba je teže ozljeđena, dok su ostali prošli s lakšim ozljedama.

– U Centar urgentne medicine SKB Mostar od 9.30 sati primljeno je desetak lakše ozlijeđenih pacijenata. Radi se uglavnom o ozljedama kralježnice, vrata glave, nagnječenjima. Dijagnostikom je kod dijela pacijenata utvrđeno prisutstvo stakla. Iako još nisu svi pacijenti obrađeni, kod svih su vitalni parametri zadovoljavajući i u stabilnom su zdravstvenom stanju, kazala je za Bljesak.info Silva Šunjić, glasnogovornica SKB Mostar.

(www.jabuka.tv | Foto: Bljesak.info)

25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.