Na Sveučilištu u Mostaru promovirano 18 doktora znanosti

U amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je promocija 18 doktora znanosti. 

Svečana promocija započeta je minutom šutnje u sjećanje na sve poginule i umrle studente i djelatnike Sveučilišta. Svečanost je nastavljena predstavljanjem i izlaganjem radova novih doktoranata, a potom je uslijedila i dodjela diploma. 

U svom govoru rektorica Sveučilišta u Mostaru, Ljerka Ostojić, rekla je kako su novi promovirani doktori znanosti snaga Sveučilišta te da moraju uvijek raditi u službi općeg dobra.

Promocija je završila svečanom prisegom, a voditelj i moderator bio je prorektor Vlado Majstorović. Do sada je na Sveučilištu promovirano 187 doktora znanosti.

[toggle title=”IMENA NOVIH DOKTORA ZNANOSTI”]

Mr. sc. Dragan Škobić postao je doktorom prirodnih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Zdravko Kordić postao je doktorom humanističkih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Filozofskom Fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Alma Jahić postala je doktorom humanističkih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Irena Sesar, dr. med. postala je doktoricom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mirjana Vasilj, dr. med. postala je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Vesna Miljanović Damjanović postala je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr.sc. Miro Miljko postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mladenka Naletilić, dr.med. postala je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr.sc. Jerko Prlić postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Braco Hajdarević postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Betty Korljan Jelaska postala je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr.sc. Vjekoslav Mandić postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr.sc. Vedran Bjelanović postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Boris Bačić postao je doktorom medicinskih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Zvonimir Puljiz postao je doktorom medicisnkih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Slavica Pavlović postala je doktorom društvenih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Vesna Varunek postala je doktorom društvenih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Mr. sc. Ivica Marinović postao je doktorom tehničkih znanosti nakon obrane doktorske disertacije na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru.

[/toggle]

promocija_doktora_znanosti_1

promocija_doktora_znanosti_2
promocija_doktora_znanosti_7

promocija_doktora_znanosti_3

promocija_doktora_znanosti_4

promocija_doktora_znanosti_5

promocija_doktora_znanosti_6

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.