FORUM ODGOVORNOSTI: Vi pitate – načelnik odgovara

Centri civilnih inicijativa (CCI) u suradnji s Općinom Široki Brijeg pozivaju Vas na FORUM ODGOVORNOSTI koji će se održati u hotelu ‘Park’ u Širokom Brijegu, u petak 6. prosinca 2013. godine, s početkom u 17 sati.

Upoznajte se s ostvarenim i neostvarenim rezultatima lokalne uprave u 2013. godini, kao i s planom rada načelnika Općine za 2014. godinu. Iskoristite mogućnost da postavite pitanja i dobijete odgovore u vezi rješavanja problema u Vašoj lokalnoj zajednici! Na Forumu odgovornosti sudjeluje Miro Kraljević, načelnik Općine Široki Brijeg s pomoćnicima.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

 • Evo ja pitam što je ono što se kopa danas opet na mostu u gradu..Šta je više sina ti boga,pa zar opet..Netko nije normalan a izgleda narod..tribalo bi uzet koce i pobit ih ko pamrave sve u općini počevši najprije od tebe.Imate li vi imalo pristojnosti pa reći bar šta je sad po sridi..što se kopa..i čudno bi bilo da je gotovo i da nam asvalt bude ravan..bolji je grbav..pas v.. m….

  • Eto svaki dan bi trebao stavljati na Jabuku i najavljivati:E danas će se ovo raditi,e sutra ono… Eto ti u petak forum,pa ako imaš muda otiđi,predstavi se i na isti ovaj način postavi pitanje ako si faca

   • za vaginu..ti da nekome govoriš di će ići i kad će ići te što će pitati..konju jedan, zar od pitanja treba radit predstavu i slikat se tamo..Tvoja tuga je u tome što slijepo slijediš glupane koji pojma nemaju što rade..al nije čudo jer vidi se da si bezmud i da si glupav..normalan se čovik nikome ne zavlači u pakšu..Aloo ,samo ti tabani vire iz tuđeg prkna..eto ti reci što se kopa..budalo pojma nemaš. I SAD GA BRANI JOŠ DO BESVJESTI..ISTI K… SU I ONI DRUGI AKO MISLIŠ DA SAM NA NJIHOVOJ STRANI.Ja sam običan građanin Širokog i pitat ću što me je volja i kad me je volja -a ti beduinu šuti i slušaj nesposobnu vlast..da išta znaju ne bi pravili cirkus od grada.ajd goni se.

    • Bilo je ovo i lani.Isto ovako se vas nekoliko “junačina iz fotelja” najavljivalo preko interneta a nigdje ih.Dosadni ste! Bar stojite iza svojih riječi.Bit će svijeta tamo,i ja među njima,pa da vidim koji će se ustati i na ovakav način kao što si najavio će postaviti isto pitanje.

     • A što bi netko tamo morao biti..biti viđen ili?Nije bit u tome, nego u ne radu i ne sposobnosti onih koji ovo rade po gradu ma ko oni bili i ma kako se oni zvali.A to tko će se ustati?Jadan brate, jesi jadan..ti se kao bojiš ustati.ako već ideš i pristaješ ko pudlica za gazdom onda pitaj..ili ćeš pitati ono što ti oni napišu da pitaš.Nitko normalan ne želi uopće ići jer im je pun kufer nesposobnjakovića,ulizica i smiješnih skupova.Iajde reci sad kad si mi tako pametan što se i zašto kopa po stoti put.M dobro vam je onaj rekao..goni se ti i takvi.

  • Na mostu im u račvi ostala bušilica . Makita , ona obična ali je tuđa , jbg-a , kad ste požurivali ljudi nisu stigli ni alat pokupiti .Kažu da je i kod MEXXA ostao njemački čekić ali onaj u dvije boje , kažu ‘ko nov. Vijećaju hoće li ga otkopati ili ostaviti , pokušava se spin , kao ostaviti čekić za buduće naraštaje , nešto kao “vremenska kapsula” za buduća pokoljenja. I nemojte više požurivati , pustite ljude neka rade , još nam treba da je negdje mobitel nekome ispao pa da sve moramo ponovno kopati …

 • Zar medicina nije deficitarno zanimanje ?
  Znate načelniče da jeste, ali očito nemate nikoga svoga na medicinskom fakultetu, te ne dajete niti jednu stipendiju.
  Ne brinite, čekamo vas u Kliničkom centru bolnice Mostar.
  Doći ćete, znamo
  Na uho ćemo Vam reći * umri načelniče

  • Buduća liječnica koja želi nekome smrt zato što ove godine nema stipendije za medicinu iako već od prošlih godina 6 studenata prima stipendiju?Jadan li je onaj tko dođe u tebe na liječenje,psihopatu jedan

 • evo jedno pitanje od mame koja je rodila u 9 mjesecu 2012 i nijednu uplatu porodiljnog nisam dobila djetetu je godina i 2 mj sad,stvarno sramota za sve novca ima ,a za male novopecene gradane sirokog nema bar da malo olaksate roditeljima dok bebe trose pelene hranu kasice …
  nadam se za ove bozicne dane kad je vrijeme darivanja da cete se sjetit i nas pozz.

 • Neću doći jer krmak kad ga god nešto pitaš on promuca pa busne nešto livo!!Samo basa sranja!!Nedam ti glasa pa taman anarhija zavladala!!

 • Bio ja lani,to je obična pizdarija.Ništa nećete čuti pametno i na kraju ćete ispasti krivi što ste postavljali pitanja.

 • Staje sa kocerinski vodovodom.kakav odgovor cemo dobit sutra.hoceli opet bit floskule i obecanja kao i do sada, u ova tri mandata..Hocemo sutra konkretan odgovor.dolazimo u hotel postavit pitanja i trazimo odgovor.

 • evo škola na pecari gotova i kanalizacija a šta je sa gradnjom kolodvora i gospodarske zone trn rekli ste da ćete otvarat radna mjesta ja tamo ne vidim na trnu radna mjesta građani širokog brijega neće više šutit jebo vas hdz ta stranka neće dugo izdržat u širokom bit ćete iza rešetaka svi ćete biti ivo sanader tako je on pokrao banku

  • JESTE LI VI MOŽDA OSOBA KOJA VRŠI CENZURU KAO PRIJE PEDESET GODINA?Izgleda da bi ti htio naređivati šta će tko i kome će što reći..A u ostalom glede tvog izražavanja, samo da ti kažem kako ti štekće mama koja te okotila.

 • PA ZAŠTA BIH SE NETKO LJUTIO NA PITANJA KOJA SU PRISTOJNA KOJA NIKOG NE VRIJEĐAJU I ČEGA SE PLAŠITI PITATI KAD SAM NAČELNIK TO ŽELI DA ODGOVORI U GRANICAMA KOJE ZNA I ŠTO SPADA U NJEGOV DIO POSLA MIRO NEDAJ SE NISI SLAB

 • Gospodine nacelnice posto niasm u mogucnosti doci u 17h jer radim pa me zanima KAD CE VODA NA KOCERIN KONACNOOOOOOOOOOOOOO?

 • KASNITE SA PORODILJSKIM TREBALO JE BAR ZA PRVI ROĐENDAN A PITAM OVE ŠTO DODJELJUJU NOVAC ZA PORODILJSKO JELI ISTO TAKO NJIMA PLATA KASNILA 14 MJESECI KAO I PORODILJSKO ALI TO SU OSOBE BEZ BOJE MIRISA I OKUSA PITAJU LI SE OD ČEGA JE DIJETE ŽIVILO 14 MJESECI DOK SU SE ONI SMILOVALI KAKO DRUGAČIJE KAZATI

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.