Na što su sve influenceri spremni zbog dobre fotografije: “Došla sam kući i ugledala nepoznatu djevojku”

Već je poznato da su pojedinci za dobar selfie spremni na štošta, ali svjedočanstvo Billi Fitzsimons, novinarke australskog portala MammaMia, baca novo svjetlo na ovaj fenomen.

Vratila sam se s posla oko dva sata poslijepodne i bilo je jako vruće. Bila sam znojna, loše volje i sve što sam htjela bilo je skočiti u bazen, ali kada sam došla tamo ugledala sam djevojku kako se sunča.

Budući da ne volim svađe, otišla sam u kuću i nazvala brata koji mi je kazao da je to prijateljica njegovog prijatelja koji je boravio kod nas nekoliko dana. Djevojka, koju je za potrebe teksta nazvala Kate, ostala je kako bi se mogla fotografirati za Instagram, napisala je šokirana Billi.

Nekoliko dana nakon toga Kate je objavila i fotografije iz bazena kao i one na popularnom ružičastom flamingu na napuhavanje, a pratitelji su vrlo lako mogli pomisliti kako je riječ o njezinu bazenu i životnom stilu kakav inače prakticira.

Plovim na svom novom prijatelju koji je nažalost potonuo deset minuta nakon što je ova fotografija snimljena, napisala je Kate pa je tako Billie otkrila i da joj je njezina “gošća” uništila plamenca koji je, kako piše, bio božićni poklon.

Osim toga, počastila se i vinom koje je pila iz čaša njezinih roditelja, prenosi Slobodna Dalmacija.

Primijetila sam da je moj brat ostavio komentar “smatram ovo ulakom na tuđi posjed bez dozvole” i to mi je dalo barem malu dozu satisfakcije u ovom slučaju, poručila je Fitzsimons.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.