Na seminaru fra Linića djevojka ustala iz kolica

Djevojka (25) je bila nepokretna. Nakon molitve je pred vjernicima u nedjelju navečer u kući susreta u Tabor u Samoboru prohodala. Svi su od sreće počeli plakati…

Vjernici su u nedjelju navečer sa suzama u očima u kući susreta Tabor u Samoboru gledali prizor koji su kasnije opisivali kao Božje čudo. Djevojka je pred njima bespomoćno sjedila u kolicima.

– Bojažljivo je krenula iz kolica ponesena Duhom Svetim, a uz jednu osobu se usudila dići. I tad je prohodala! Svi smo zaplakali – rekao nam je karizmatik fra Zvjezdan Linić, koji organizira seminare u Taboru. Djevojka je ustala nakon njegove molitve. Dvoranom su se tada mogli čuti usklici sreće, a ubrzo i plač, gotovo svi vjernici u isti su trenutak počeli plakati od sreće, a suze, kaže fra Linić, nikako nisu mogli suspregnuti. Tekle su same do sebe.

– Djevojka je dobila hrabrost i snagu te je ustala i prohodala. U kolicima je završila zbog operacije tumora, a sad će uz još malo rada i vježbe napokon hodati. Već je na seminaru prohodala po cijeloj kući, a ona nije mala – rekao je fra Linić za 24sata te dodao kako je toj 25-godišnjoj djevojci to bio četvrti ili peti seminar.

Nije želio otkriti identitet djevojke jer je to bila njena volja. Kako kažu svjedoci, djevojka je imala liječničku dokumentaciju koja potvrđuje njeno stanje. Oni koji su vidjeli njeno ustajanje na facebooku su komentirali čudo.

Nije to prvi put da vjernici u Taboru svjedoče čudesnim ozdravljenjima. Na internetskim stranicama Tabora zahvaljuju fra Liniću na njegovim propovijedima.

– Zbog mog jako lošeg ginekološkog nalaza nismo mogli imati djecu jer sam ja prije godinu dana išla na operaciju grlića maternice. Nakon toga smo došli k vama u Tabor i tamo proveli tri prekrasna dana u molitvi, pjesmi, slušanju raznih svjedočanstava te primili obilje Božjeg blagoslova na čemu smo vam neizmjerno zahvalni. Posebno smo molili da nas Bog usliši makar s jednim malim djetešcetom koje bismo odgajali u Božjoj ljubavi i vjeri. Zatrudnjela sam, a termin mi pada točno na godišnjicu dolaska u Tabor – napisala je jedna žena. Drugi su svjedočili kako su djeca čudesno progledala, a bolesni ozdravili.

Fra Zvjezdan Linić djeluje već 45 godina

Fra Zvjezdan Linić najveći je hrvatski karizmatik. Osim u Taboru, svoje seminare organizira diljem Hrvatske. Kao član franjevačkog reda vrlo je otvoren i u suživotu s vjernicima. Postao je popularan osamdesetih zbog nastupa na radijskim postajama, a od tada je često prisutan u medijima šireći kršćansku poruku. Iako to nikad nije htio potvrditi, vjernici su često govorili da je i egzorcist. U srpnju je obilježio 45. godinu svećeništva. (24sata.hr)

(www.jabuka.tv)

6 komentara

    • I would like to make some requests of faces of Brazilian palyers (some of them are already known in Europe and others will soon be in some big European club as well)Playing in Europe Hulk (Porto) Kleber (Porto) Hernanes (Lazio) Andre Santos (Lazio) Sandro (Tottenham) Lucas (Liverpool) Fabio Aurelio (Liverpool) Philippe Coutinho (Inter Milan on loan at Espanyol) Ramirez (Chelsea) Miranda (Atletico Madrid) Andre Santos (Arsenal) Adriano (Barcelona) Maxwell (PSG) Fabio Simplicio (Roma) Jonas (Valencia) Diego Alves (Valencia) Jfalio Baptista (Malaga) Fe1bio and Rafael (Manchester United) Playing in Brazil Neymar (Santos) Ganso (Santos) Lucas (Sao Paulo) Casemiro (Sao Paulo) Dede (Vasco) Montillo (Cruzeiro Argentine player)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.