“Na putu za Gdje”: Fra Mladen Rozić u Širokom Brijegu predstavlja novu stihozbirku

Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg nakon uspješnoga predstavljanja stihozbirki fra Mladena Rozića u Dubrovniku poziva na novi susret s pjesnikom.

Promocija pete stihozbirke “Na putu za Gdje” održat će se  u četvrtak 7. prosinca 2017. u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg, s početkom u 19.30 sati.

U programu sudjeluju: autor fra Mladen Rozić, ocjenjivači zbirke don Ilija Drmić i fra Ante Marić. Moderatorica predstavljanja je Mirela Lovrić.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Drago i Tomislav Soldo koji će premijerno izvesti nekoliko pjesama napisanih na fra Mladenove stihove.

Fra Ante Marić, čitajući novu stihozbirku fra Mladena Rozića, zaključio je da fra Mladen Rozić život susreće “iz najbliže blizine”.

“I to složi u svoju misao, u svoj misaoni stih. Stane životu sučelice i gleda mu u oči. I kuša odgonetnuti njegove zagonetke. U ovoj najnovijoj, petoj po redu, u kratkom vremenu, zbirci svojih pjesama postavlja životu egzistencijalna pitanja. Kako je dobrih misli i dobrih sjećanja u ovoj zbirci. I kako će nas, čitamo li ih ozbiljno, onako kako su napisane, ove pjesme uozbiljiti, upaliti alarm u razumu i duši – glavi i srcu!”

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Bolan budi ti i pjesnik,fratar,ođa, Al radite li šta iz ljubavi prema narodu…
  Kojeg ste iscijedili do besvijesti.
  Vi uživate i predstavljate knjige,pjesme,sad će utakmice pocet,pa na more….samo lažete i gulite sirotinju,žalosno.
  Sto nisi otpjeva koju koliko nas oguliste vi država,binga i ostali poroci koje po malo gurate pod nos narodu.
  I svaki dan sve vise lažete i varate 😁
  Žalosno
  Svi odoše vani…
  Zašto
  ?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.