Na području Hercegovine oduzeto 7.305 kutija cigareta i 19,5 kg rezanog duhana | Jabuka.tv

Na području Hercegovine oduzeto 7.305 kutija cigareta i 19,5 kg rezanog duhana

U više odvojenih akcija na području Hercegovine privremeno je oduzeto 7.305 kutija cigareta i 19,5 kilograma rezanog duhana, bez akciznih markica, ukupne tržišne vrijednosti 43.395 KM, priopćeno je danas iz Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH.

U mjestu Borci, kod Konjica, privremeno je oduzeto 6.740 kutija cigareta, koje nisu bile obilježene akciznim markicama UNO BiH.

Aktivnosti na terenu proveli su službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja iz regionalnog centra UNO u Mostaru u suradnji s policijskim službenicima Konjic.

Vrijednost privremeno oduzete robe procjenjuje se na 37.070 KM.

I na području Trebinja, Bileće, Čapljine i Ljubuškog službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja privremeno su oduzeli 565 kutija cigareta i 19,5 kg rezanog duhana.

Neobilježena akcizna roba, ukupne tržišne vrijednosti 6.325 KM, pronađena je na više lokacija, priopćeno je iz UNO.

U aktivnostima na terenu ovlašteni službenici UIO su koristili specijaliziranu opremu koju je donirala Vlada SAD-a putem Programa EXBS.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • S njima u HAPS pod hitno i dozivotni zatvor!Osuda, dozivotno u katabuji,jer sramote vaskoliku drzavu BiH i vaskoliki drzavni lopovski vrh!Po ustavu treba odrediti, koliko se smije i mora ukrasti novaca, da bi bio biti dostojan voditi ovu priznatu, postenu drzavu!Idi nosi vas sto i jedan djavo, vas i vasih glupih clanaka,pustite narod da zivi!Evo prijedlog za vaskoliki narod BiH….sadimooo mslineed,jer su isplative!

  • Ove hapse jer su im konkurencija oni kradu kroz akcize a ovi bi sebi akcize kakva je razlika izmedju.njih samo konkurencija

Komentiraj: