Na NBA utakmici: Jay-Z razgovarao s drugom, Beyonce kolutala očima | Jabuka.tv

Na NBA utakmici: Jay-Z razgovarao s drugom, Beyonce kolutala očima

Izlazak glazbene dive sa suprugom Jay Z-jem (49) na utakmici NBA finala bio je neugodno prekinut.

Nicole Curran (49), supruga vlasnika Golden State Warriorsa upala je u njezin osobni prostor te je pokušavala razgovarati s reperom na košarkaškoj utakmici u Oracle Areni.

Beyonce je prevrtala očima jer se Curran naginjala preko nje pokušavajući doći do Jaya, a pjevačica je jedva dočekala da se Curran konačno pomakne i prestane.

Dok se Nicole protezala nad Beyonce, pjevačica se prvo teatralno smješkala, a zatim je uslijedila ledena reakcija i kolutanje očima koje je uhvaćeno na snimci. Kad je ESPN pustio video na Twitteru, fanovi su odmah komentirali Beyonceinu reakciju.

Čini se kako se Beyonce ne sviđa da itko razgovara s Jayjem, komentirao je obožavatelj.

Fanovi dodaju kako se vidi da pjevačica očito ne može podnijeti suprugu vlasnika Warriorsa.

Beyonce ju ne može podnijeti, bolje joj je da pusti njezinog muškarca na miru, komentiraju te dodaju kako reper više nije takav gangster pored nje, prenose 24 sata.

Kasnije je prostor pored pjevačice bio prazan pa su se neki našalili kako je Beyonce uklonila suparnicu. Nakon lavine komentara, Nicole je na Instagramu podijelila fotku s popularnom pjevačicom.

– Svi bismo se trebali međusobno podržavati – stoji u njezinoj objavi.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Booozeeeee, zbog cega se ona brine?? Vidi li ona nasta on lici?? Ili ce joj se imidz pokvarit ako ga druga pogleda!! Jer ona je sa njim zato sto je on grdan, pa ona dolazi do izrazaja!

    • Glupaco il glupane ona je s njim kao i on s njom pod ugovorom
      sotonisti su i imaju svoje bolesne obrede. nisu djecu krstili ni nista slicno vec demonske obrede pravili.Ako zeliš biti slavan ponude ti slavu ali to ima svoju cijenu.Tek sad ce je naplatiti. Plaćaju već.Sotonisti.

Komentiraj: