Na mostarskom sajmu gospodarstva izlaže i vodeća tvrtka u regiji – Hering d.d. Široki Brijeg

Na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. predstavlja se i njihov partner na izgradnji Koridora Vc – tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg.

Hering je tvrtka za projektiranje i graditeljstvo, osnovana 1995. godine u Širokom Brijegu. Danas je jedna od vodećih tvrtki u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata.

Djelujemo skoro 30 godina. Poslujemo na području BIH, ali i van granica, na području Republike Hrvatske, gdje imamo i registriranu podružnicu. Također smo surađivali i na području Makedonije, a cilj nam je i daljnje proširenje tržišta, kazala je Amela Drežnjak, voditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Heringu.

Hering d.d. je u samom vrhu bh graditeljstva

Suradnju sa JP Autoceste FBIH započeli su još 2007. godine, kada su bili tvrtka u usponu, dok sada s ponosom mogu kazati da su na samom vrhu bh graditeljstva.

Radimo projekte koji su tehnički i tehnološki zahtjevni i to je u našem fokusu. U prilog tome govori i činjenica da upravo izvodimo radove na mostu Počitelj, koji je u javnosti poznat kao najduži i najzahtjevniji most na Koridoru Vc, pojasnila je Drežnjak.

Misija tvrtke Hering je izvođenje građevinskih radova u okviru najnižih cijena i maksimalne kvalitete, a kroz razvijanje i održavanje poslovnih odnosa sa domaćim i stranim partnerima, vodeći računa da načela djelovanja budu zasnovana na etičkom poslovanju, zaštiti sigurnosti na radu, očuvanju okoliša, te da kroz održivi razvoj doprinesu ekonomskom napretku cjelokupne zajednice.

Vizija je i da budu prepoznatljiva firma u pripremi i realizaciji zahtjevnih inženjerskih projekata, kao i strateški partner od povjerenja, zahvaljujući posebnim znanjima i vještinama i pouzdanosti zaposlenika.

Štand tvrtke Hering posjetite u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. koji se održava u Slobodnoj carinskoj zoni u Rodoču sve do subote.
Štand ove tvrtke u srijedu je posjetio i Ženski košarkaški klub Zrinjski 2010, čiji je Hering višegodišnji sponzor kroz razna sportska natjecanja. Poticanje i promicanje sportskih aktivnosti, posebno aktivnosti djece i mladih je bitan poziv kojem se Hering rado odaziva.

Ženski košarkaški klub Zrinjski 2010.

Hering kroz svoje poslovanje nastoji pružiti potporu kvalitetnim humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, zdravstvenim, znanstvenim, sportskim i drugim projektima i programima koji pridonose dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.

*Sponzorirani članak