Na Mostar Summer Fest dolaze najjača imena regije: Senidah, S.A.R.S., Vojko V, Zoster i mnogi drugi

Objavom ovogodišnjeg lineupa Mostar Summer Fest je ponovno potvrdio vodeću poziciju na mapi bosanskohercegovačkih ljetnih glazbenih festivala.

S.A.R.S., Senidah & Coby, Vojko V, Zoster, TBF, Galija, Sara Jo, Krankšvester, Buč Kesidi, Smoke Mardeljano, Helem Nejse, Kristofor, Grše, Elliot, Činčila – 15 je izvođača koji će tijekom tri ljetna dana Mostar Summer Festa, 25., 26. i 27. lipnja, Mostar pretvoriti u regionalno festivalsko odredište zaljubljenika u glazbu i druženje.

Od danas su u prodaji Early Bird 1 festivalske ulaznice, po promotivnoj cijeni od 29 KM.

Ponuda traje 7 dana ili do isteka zaliha, a kupnjom ovih ulaznica štedite 52% u odnosu na redovnu cijenu festivalskih ulaznica. Klik na link i odmah osigurajte za ekipu i sebe ulaznice preko sustava kupikartu.ba

Za sve festivaldžije će u prodaju uskoro biti puštena tri paketa Housing koncepta, koji će po najpovoljnijim cijenama nuditi kombinaciju: hostelski smještaj + ulaznice + obilazak Mostara.

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festa ili službene fest FB i IG kanale, a za osjetiti kakva je to fantastična magija na festu bila prošle godine dosta je i pet minuta aftermoviea.

Zato, okupite ekipu, posjetite Mostar Summer Fest i doživite najbolje momente vašeg ljeta.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.