Na kući Luke Modrića osvanula neobična poruka

Lukina rodna kuća je u zaseoku Modriću u zadarskom zaleđu. Stradala je tijekom srpske agresije na Hrvatsku i još je uvijek u derutnom stanju.

Luka Modrić prošao je nevjerojatan put od dječaka iz malenog sela na Velebitu do jednog od ključnih igrača Real Madrida, osvajača Zlatne lopte i svjetskog srebra i bronce s Hrvatskom.

Lukina rodna kuća je u zaseoku Modriću u zadarskom zaleđu. Stradala je tijekom srpske agresije na Hrvatsku i još je uvijek u derutnom stanju.

Strani turisti nerijetko znaju tamo navratiti i ostati u čudu što nema bilo kakvog obilježja da je tu rođen najbolji nogometaš Hrvatske u povijesti, piše Večernji.

A sada je netko na tu razrušenu Modrićevu kuću, po svemu sudeći, objavio reklamu.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Zašto bi luka obnavljo državnu kuću ,njegov djed je radio na održavanju puta,tu je kuću dobio na korištenje, rat je završio kad je Luka imo 10godina,što država nije tad obnovila da se može vratit,na svoje ognjište a ne da njegova obitelj hoda po izbjegličkim kampovima.

    • Pošten nije (zdravko mamić šalje pozdrave), ali nema smisla da Luka obnavlja ruševinu koja najvjerojatnije nije u njegovim vlasništvu.
      Inače, sjajan nogometaš, svaka čast.

  • Hrvatska država agresorskim četnicima obnovila 160 tisuća kuća , i dala za to više od deset milijardi dolara a svaka peta tek bila srušena..
    Luki nije obnovila kuću Hrvatska a zašto bi -dida su mu zaklali četnici a četnici drmaju Hrvatskom.

  • Prste sebi od Luke, Jugobando petokrako-kokardasi. Uvijek pred velika natjecanja, nesto izmisle, da coviku zivce dizu. Ta rupetina je u vlasnistvu Hrvatski izdajnika, pa zato i tako izgleda. Kako ga voli te, vidilo se kada ste Hrvatskoj repki usred Zagreba ugasili na doceku struju. Trebalo vas je onda obraditi, da danas samo iz kolica papate, sve vam zivo i mrtvo prxim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.