Na graničnom prijelazu Doljani čeka se više od sat vremena

Duge kolone vozila zabilježene su na graničnim prijelazima Doljani u oba smjera i Prisika na izlazu, gdje se na prelazak granice čeka duže od jednoga sata.

Svima onima koji namjeravaju ljetovati na Dubrovačkoj regiji preporučujemo korištenje graničnih prijelaza Čepikuće i Ivanica, a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporučujemo granične prijelaze Bijača, Crveni Grm i Gabela Polje, gdje su zadržavanja znatno kraća, prenosi nap.ba.

Na sjeveru najveće gužve zabilježene su na graničnim prijelazima Bosanski Brod i Bosanska Gradiška gdje se trenutno  na ulazu u našu zemlju čeka od 30 minuta do jednoga sata. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

S obzirom na to da se i danas očekuje toplo vrijeme, zbog visokih dnevnih temperatura zraka, iz BiHAMKA-a apeliramo na vozače da izbjegavaju vožnje na duže relacije tijekom dana, a ukoliko ipak putuju preporučujemo da prave češće pauze. Posebno skrećemo pažnju svima koji koriste klima uređaj u vozilu, da nekoliko minuta prije kraja putovanja isključe klimu, kako bi se pripremili za izlazak iz vozila, piše Večernji list.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj: