Na graničnim prijelazima uhićene četiri osobe

Granična policija BiH tijekom dva dana, 29. i 30. ožujka 2018. godine, slobode je lišila četiri osobe.

U četvrtak 29. ožujka 2018. godine, službenici JGP Aerodrom Tuzla lišili su slobode R. K. (1996.), jer je za njim Policijska stanica Sanski Most raspisala potragu zbog kaznenoga djela “teške tjelesne ozljede“. Bh. državljanin na Međunarodni aerodrom Tuzla stigao je letom iz Frankfurta. Predan je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji.

Pri ulasku u BiH na MGP Uvac 29. ožujka 2018. godine lišen je slobode F. M. (1973.). Službenici JGP Višegrad graničnim provjerama utvrdili su da državljanina Republike Srbije potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenoga djela oštećenje tuđe stvari.

Na MGP Hum na izlasku iz BiH, službenici JGP Hum 29. ožujka 2018. godine lišili su slobode bh. državljanina A. M. (1980.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Travniku zbog kaznenoga djela “teška krađa“.

F.M. i A.M. predani su službenicima Sudske policije Bosansko-podrinjske županije Goražde.

Službenici Jedinice granične policije Brod 30. ožujka 2018. godine lišili su slobode A. H. (1990.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog teških kaznenih djela protiv sigurnosti javnoga prometa. Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predan službenicima Sudske policije Odžak.Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.