Na današnji dan: Lijanović razotkriven zbog kupovine glasova, Široki Brijeg dobio novac za gradnju kolektora

Dogodilo se na današnji dan (03.10).


Konačno razotkriven izborni inženjering Lijanovića

3. listopada 2012. -Konačno je razotkriven izborni inženjering Lijanovića odnosno dodjela poljoprivrednih poticaja koja je korištena za kupovinu glasova za predstojeće izbore. Nadamo se da će nakon razotkrivanja izbornog inženjeringa nalogodavci završiti na mjestu koje im i priliči.

Vjerujemo da će Širokobriježani znati izabrati one koji su u svom radu i vođenju Širokog Brijega u proteklih 22 godine vjerojatno imali pogrešaka, ali ih nikada nisu iznevjerili i izdali. Zajedno možemo više!

Općinski odbor HDZ-a BiH Široki Brijeg.

Pročitaj cijelu vijest!


U Širokom Brijegu se gradi kolektor, u Ljubuškom vodovod

3. listopada 2015. – U vodovodne projekte na području tri općine i jednog grada Županije Zapadnohercegovačke tijekom ove godine bit će uloženo ukupno 600.000 konvertibilnih maraka. Naime, Vlada ŽZH je, na prijedlog Ministarstva gospodarstva, donijela odluku o planu utroška sredstava ”Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva” za 2015. godinu.

Za općinu Grude će se izdvojiti također 120.000 konvertibilnih maraka za izgradnju nove vodovodne mreže i poboljšanje postojeće u naselju Tihaljina, vodoopskrbu naselja u općini Grude s vodoopskrbnog sustava Posušje i izgradnju kolektora fekalne kanalizacije, dok će se za Široki Brijeg predviđeni iznos od 180.000 konvertibilnih maraka izdvojiti za izgradnju kanalizacijskog kolektora, redovito održavanje i čišćenje kanala hidrosustava i za izgradnju crpne stanice Buhovo.

Pročitaj cijelu vijest!


Mostar: Automobilom ”uletio” u ljekarnu i pobjegao

3. listopada 2014. – Automobil Audi A4, bh. registracijskih oznaka, je iz neutvrđenog razloga uletio u ljekarnu.

Kako smo saznali s mjesta događaja Audi se kretao iz smjera juga ulicom Kralja Tomislava, te je iz desne trake naglo polukružno skrenuo ulijevo, udario u ivičnjak i zaletio se u ljekarnu.

Pročitaj cijelu vijest!


(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.