Na crvenim tjeralicama 101 državljanin BiH – Jabuka.tv

Na crvenim tjeralicama 101 državljanin BiH

Nekoliko novih imena iz BiH našlo se u proteklih nekoliko mjeseci na crvenim tjeralicama Interpola, na čijim internetskim stranicama su dostupni podaci, odnosno fotografije ukupno 101 državljanina BiH.

Na popisu su i građani BiH za kojim godinama tragaju pravosudne i policijske agencije u BiH, ali i inozemstvu.

Odnedavno im se pridružila i Sandra Kahrić (38), rođena u Gradišci, koju, između ostalog, terete za krađu, prevaru i druga kaznena djela.

U tekstu se podsjeća da se nedavno oglasio suprug Kahrićeve koji tvrdi da je njen identitet ukraden, te dodao da njegova obitelj ima velike probleme zbog tjeralice koja je izdana.

Po zahtjevu pravosudnih organa BiH, odnedavno je crvena Interpolova tjeralica raspisana i za Adisom Velićem (28) iz Velike Kladuše, za kojim se, prema dostupnim informacijama, traga zbog izdržavanja kazne zatvora od deset mjeseci zbog teškog kaznenog djela protiv sigurnosti prometa.

Prije nekoliko mjeseci Interpol je objavio crvenu tjeralicu za državljaninom BiH Petrom Dabićem (48), rođenim u Prijedoru, a koji se potražuje zbog iskorištavanja djece za pornografiju, javlja Srna.

Na crvenim tjeralicama je ukupno pet žena iz BiH, među kojima i Slobodanka Tošić (34), bivša miss fotogeničnosti, koja je pobjegla nakon što je pravosnažno osuđena na dvije i pol godine zatvora zbog sudjelovanja u kriminalnoj grupi Darka Eleza i sudjelovanja u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrale.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.