Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkana kladionica u Mostaru – Jabuka.tv

Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkana kladionica u Mostaru

U nedjelju oko 18:00 sati PU Mostar je obaviještena da se upalio alarm u objektu Lutrije BiH u Ulici Ose Grebe.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su u objekt ušle dvije nepoznate maskirane osobe koji su uz prijetnju vatrenim oružjem prema djelatniku kladionice, iz ladice otuđili novac i udaljili se u nepoznatom pravcu.

O svemu je odmah upoznat Odjel kriminalističke policije i sve policijske patrole na terenu.

Iz MUP-a HNŽ-a su u dnevnom izvješću objavili i informacije o dvije prometne nesreće koje su se u petak dogodile u Mostaru i Konjicu.

U petak oko 08:00 sati u Ulici Stjepana Radića u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali M.A.(1998.) s vozilom “Fiat Punto” i M.M.(1941.) u svojstvu pješaka koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Isti dan oko 16:00 sati na lokalnoj cesti Konjic-Spiljani, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovala B.E. (1997.) iz Ljubuškog koja je upravljajući vozilom “BMW” izgubila kontrolu i udarila u kameni usjek. Teške tjelesne ozljede tom prilikom zadobila je suvozačica K.E.(1994.). O svemu je upoznat tužitelj a na licu mjesta izvršen je očevid, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)