Na bh. granici otkriven BMW za kojim traga Interpol

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina u subotu su otkrili tri slučaja krivotvorenja isprava. Na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača spriječili su pokušaj izlaska osobe ukradenim vozilom BMW X5, nacionalnih oznaka Republike Srbije.

Prilikom granične kontrole uočili su prepravke broja šasije. Utvrđeno je da je BMW ukraden u Švicarskoj i da je Interpol raspisao tjeralicu za njim. Vozilom je upravljao V. S. (1991.), državljanin Srbije.

Na istom prijelazu prilikom granične kontrole Golfa, nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, uočene su nepravilnosti na broju šasije. Vozilom je upravljao bh. državljanin D. P. (1985.). Prema nalogu tužitelja Okružnoga javnoga tužiteljstva u Bijeljini, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo ‘Krivotvorenje isprave’, V. S. i D. P., kao i vozila, predani su službenicima Centra javne sigurnosti Bijeljina na daljnje postupanje.

Istoga dana službenici JGP Bijeljina otkrili su krivotvorenu prometnu dozvolu i zeleni karton Italije koju je prilikom pregleda na uvid dao I. B. (1968.) državljanin Srbije. Osoba je kontrolirana u Audiju, registarskih oznaka Italije, na ulasku u BiH na MGP Popovi.

Prema nalogu tužitelja Okružnoga javnoga tužiteljstva u Bijeljini, I. B. i vozilo predani su službenicima Stanice granične policije Badovinci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: