Na aukciji Mercedes Bona Voxa star 41 godinu

Mercedes-Benz 450 SEL, koji je pripadao pjevaču grupe U2 Bonu, bit će prodan na aukciji.

Poznati bend U2 je debitirao na međunarodnoj sceni sa svojim albumom “Boy” u listopadu 1980. godine, a potom su uslijedile prve turneje kontinentalnom Europom i SAD-om. Ti prvi nastupi uživo su predstavili svijetu talente Adama Claytona, Larryja Mullena Juniora, Edgea i Bona, a kako bi proslavio prvi veliki uspjeh, Bono je kupio prelijepi Mercedes-Benz 450 SEL proizveden 1980. godine.

Dok eksterijerom izgleda kao standardni SEL iz svoje ere, unutrašnjost privlači puno više pozoronosti zahvaljujući sjedištima, panelima na vratimai drugim detaljima. Automobil je pripadao Bonu, ali su idući vlasnici vršili neke promjene uključujući kombinaciju boja unutrašnjosti.

Kao što se vidi na fotografijama, automobil nije u idelnom stanju jer njegova unutrašnjost pokazuje znakove korištenja. Bono je ugradio preofesionalni audio sustav odmah nakon kupovine automobila, a ovaj sustav uključuje nekoliko pojačala u prtljažniku, DC changer i drugo. Također, tu je i dodatni aparat za gašenje požara.

Vanjski dio je u originalnom stanju, ali kao unutrašnjost, također nije u idealnom stanju. Poneki dio nedostaje, uključujući donju rešetku hladnjaka, kao i mali dio na glavnom dijelu, prenosi Klix.ba.

Karoserija je u relativno dobrom stanju za automobil star 41 godinu, ali ponegdje ima hrđe. Automobil će biti prodan na aukciji 18. srpnja.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.