Muškarci ovo nikada neće priznati ni jednoj ženi

Baš poput žena i muškarci imaju svoje navike koje ne vole otkrivati nikome, a ponajmanje ženama. Skriveni strahovi i zadovoljstva rezervirana samo za muške uši, ali kako bi razbili jaz između muško ženskih odnosa, odlučili su progovoriti.

1. Muškarci masturbiraju (češće nego što mislimo)
Iako vam vaš partner najvjerojatnije neće priznati, ali većina muškaraca masturbira svakodnevno i to nekoliko puta. Naletite li na vašeg partnera kako zadovoljava svoje potrebe ne paničarite i ne shvaćajte to kao prevaru ili perverziju, jer to je njihova tehnika opuštanja, baš kao nama topla i mirisna večernja kupka.

2. Muškarci uživaju u romantičnim filmovima
Rijetko koji muškarac će otvoreno priznati kako se voli nasmijati uz sladunjavu komediju poput ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’ ili ‘Zapravo ljubav’. Zapravo većina takozvanih muških komedija poput filmova ‘Lovci na djeveruše’ ili ‘Mamurluk’ zapravo su zakamuflirane ljubavne priče.

3. Muškarci žele znati sve o vama
Da, da, nisu žene jedine koje vole čeprkati po tuđoj prošlosti. Baš poput tajnih agenata, muškarci će iskoristiti sve dostupne izvore kako bi saznali sve o vama, a primjerice Facebook je kao stvoren za takve informacije. Budite spremne da će vas ispitivati o svakom prijatelju i onome tko vam to želi postati.

4. I muškarci imaju komplekse
Iako su žene stručnjaci u pronalaženju nedostataka u svom izgledu, niti muškarci nisu daleko. I oni pate kada u ogledalu vide odraz muškarca s pivskim trbuhom koji tek počinje rasti i pitaju se ‘Kada se to dogodilo?’. I oni isprobavaju hlače i košulje iz mlađih dana samo kako bi provjerili stanu li još uvijek u isti konfekcijski broj. Iako to nikada neće izgovoriti, oni itekako pate zbog promjena koje donosi život i godine. (Zadovoljna.hr)

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.