Muškarac u Međimurju gađao policiju. Kamen se odbio i djetetu razbio glavu

Muškarac u Međimurju je pogodio dijete kamenom u glavu dok je gađao policijski auto.

Dijete je zadobilo potres mozga i prijelom čeone kosti, a za muškarca (32) se još sumnja da je u Pušćinama ukrao kameru za video nadzor, javlja Emeđimurje.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 1. ožujka, donijelo rješenje o provođenju istrage, protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, kaznenog djela oštećenja tuđe stvari i kaznenog djela krađe.

Prijelom čeone kosti

Postoji osnovana sumnja da je 32-godišnjak 1. siječnja 2019. na ulici u Kuršancu, bacao kamenje na službeno policijsko vozilo koje se kretalo ulicom, dok je na drugoj strani ulice u neposrednoj blizini stajalo više osoba, pa je s više komada kamenja pogodio i oštetio vozilo, a jedan se kamen odbio od vozila i pogodio 11-godišnje dijete u glavu, koje je pritom zadobilo teške ozljede (krvarenje u prostoru između moždanih ovojnica, potres mozga i prijelom čeone kosti), javlja Općinsko državno odvjetništvo.

Osnovano se sumnja i da je 32-godišnjak između 2. i 3. studenog 2018. u Pušćinama, kod ilegalnog odlagališta otpada, s drveta skinuo i zadržao za sebe digitalnu kameru montiranu radi nadzora odlagališta, vrijednu preko 3.000 kuna, javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.