Muškarac s Alzheimerom zaboravio da je u braku i ponovno se zaljubio u suprugu

Jedne subotnje večeri prošlog prosinca Peter i Lisa Marshall sjedili su na kauču i gledali omiljenu televizijsku emisiju.

Peter je tada pogledao Lisu i pitao je hoće li se udati za njega. No oni su već bili u braku, a Peter se toga nije sjetio, prenosi Index.hr.

CNN piše kako je prije tri godine počeo gubiti pamćenje, a nakon brojnih testiranja dijagnosticirana mu je Alzheimerova bolest. Nije se mogao prisjetiti čak ni trenutaka iz svoje romanse s Lisom. Zaboravio je kad su se prvi put sreli, držali se za ruke i poljubili. Ne sjeća se niti njihovog vjenčanja.

Stvorili smo nova sjećanja, ali me zaboli kada ga pitam sjeća li se nečega od ranije, jer se ne može prisjetiti, rekla je Lisa za CNN. No jako ju je dirnulo što ju je suprug ponovo zaprosio. Dva puta se zaljubio u mene, osjećala sam se počašćeno, poput princeze. Najsretnija sam na svijetu, dodala je Lisa.

Naposljetku su obnovili bračne zavjete. Lisa nije željela propustiti priliku da sa suprugom stvori još jednu uspomenu. Vjenčali su se 26. travnja ove godine.

Ušla sam u to bez ikakvih očekivanja. Peter je bio u redu cijeli dan, baš je bio jako sretan. Tijekom zavjeta mi je rekao da me voli, a to je bilo sve što mi je trebalo, zaključila je Lisa za CNN.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.