Muškarac priznao krivnju za bigamiju i dobio uvjetnu kaznu

Muškarac koji je privukao pozornost javnosti zbog braka sa četiri žene, priznao je krivnju za bigamiju u New Hampshireu zbog čega će dobiti uvjetnu kaznu i izbjeći zatvor, ukoliko ne bude pravio nikakve prekršaje idućih pet godina.

Michael Middleton oženio je ženu iz Gruzije 2006. godine, ženu iz Alabame 2011. godine i ženom iz New Hampshirea 2013. godine. To ga je dovelo do velike optužbe u New Hampshireu, ali sudski dokumenti otkrili su kako se oženio i četvrtom ženom u Kentuckyju 2016. godine.

Tužitelji kažu kako je 43-godišnjak koristio brakove kako bi dobio pristup imovini svojih žena. Na sudu u ponedjeljak, pomoćnik tužitelja David Rotman pročitao je izjavu Middletonove supruge iz New Hampshirea, Alicije Grant. Ona je okrivila Middletona za njenu transformaciju iz suosjećajne osobe u nekoga tko se ne želi zamarati tuđim problemima.

Kada smo se vjenčali prije šest godina, ono što sam mislila da sam pronašla u njemu je bio životni partner, netko s kime se mogu suočiti sa svim životnim usponima i padovima, nekome na koga su se moja djeca mogla ugledati. Umjesto toga, dobila sam šest godina bola i bijede dok sam pokušavala osloboditi se zatvora zbog njegovih laži i manipulacija, kazala je Grant.

Prije optužbi za bigamiju, Middletona se također suočio s optužbama za nasilje u obitelji u Maineu.

Nakon saslušanja, Middletona su upitali da li mu je žao zbog njegovih postupaka. On je novinarima kazao da je osjetio “suosjećanje i razumijevanje” za suprugu iz New Hampshirea nakon što je pročitao njeno pismo, prenosi Klix.ba.

Nadam se da ću krenuti naprijed sa svojim životom i svime, rekao je Middleton.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.