Muškarac iz BiH za prometne prekršaje duguje skoro 54 tisuće KM – Jabuka.tv

Muškarac iz BiH za prometne prekršaje duguje skoro 54 tisuće KM

Muškarac iz Prijedora D.V. je, vozeći neregistrirani automobil, bez vozačke dozvole, načinio prometne prekršaje za koje je kažnjen s ukupno 53.889 KM, što nije uplatio.

Otkriven je u rutinskoj kontroli prijedorske prometne policije koja je zaustavila putničko motorno vozilo marke “Opel Vectra”, kojim je upravljao.

Kontrolom je utvrđeno da vozilo nije registrirano i da je D.V. upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da po osnovi neplaćenih kazni duguje 53.889,40 konvertibilnih maraka, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

U priopćenju se navodi da je automobil privremeno oduzet, a da će protiv D.V. nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Kako vasnije sram ovog lika spominjati kad u drzavi zvanoj BiH imamo firme, poduzeca koja duguju milijune poreza, PDV itd. I nista ti vasnici imaju milijonske nekretnine, voze bjesne aute, jahte, helikoptere i jos su ugledni gradani… Kako netko moze imati vile, kule, aute po 100-300 tisuca eura a biti duzan porez par milijuna… Tko stiti taj kriminal..??? A ovaj sa ovim kaznama je nevasoitani lik koji je bahat, sirov i koji ce sve ovo platiti kako tako. Ali ovi veliko mafijasi nece sigurno jer ih politika stoji i stiti korumpirani sustav, tocnije pojedinci u tom sustavu.

  • Kako ce dugovat. ne moze registrovat auto … dok neplati kazne u toku te godine… ili je kako kome progledavanje kroz prste.!!. I nije vas stid izac sa ovakvim naslovom….

  • Sto si veci kriminalac..vece su sanse da budes popularniji… Kao sto krim8nalac gradi kineski zid naTrnu u kooperaciji sa kriminalcem granonacelnikom.. crveni kriz Siroki Brijeh smjesta u ludnicu kad dodjes po socijalnu pomoc… direkror elektra kupuje stanove kuravama od nasih novaca generali coravi koji nemaju ni tri razreda srednje skole plackaju banke sa nepovratnim kreditima..Zaposlenje je 5.ooo km ili eur.. Covid novci u dzepovima pojedinaca… Go lopov do lopova i prevarant u Sirokom…..Bravo RVATINE VJERNICI I KATOLICI… a sve polazi od svinje lopova i gradonacelnika.. tako isto za sve ZHZ…I HNZ… i cjela SEREM VAM SE U KARAKTER..a koga vidim od ovih pred crkvom javno cu ga osramotit..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.