Musina najveća želja: Dobiti natrag ozlijeđene igrače

Desetog siječnja s pripremama počinje momčad Širokog Brijega. Kako sada stvari, igrački kadar Slavena Muse bit će neznatno drukčiji u odnosu na onaj korišten jesenas. To upućuje na jasan zaključak – na Pecari smatraju da za novi plasman u Europu imaju već dovoljno dobar kadar.

Detalje nadolazećih priprema prezentirao je za Dnevni list direktor kluba Josip Bevanda.

Desetog siječnja u 10 sati trener Slaven Musa održat će prozivku igračkog kadra, trinaestog očekujemo da se s odmora u Brazilu vrati Wagner”, rekao je i dodao par novih detalja vezanih za termine utakmica.

Imamo dogovorenu utakmicu s Veležom u našem kampu 26. siječnja. Drugog veljače na Pecaru nam dolazi Dinamo, a zatim smo na turniru u Novigradu, gdje nas čekaju još četiri provjere. Protivnike još ne znamo, ali bit će to četiri dobre utakmice. Znamo sigurno i to da ćemo generalku za prvenstvo odraditi protiv Branitelja u Rodoču 23. veljače, s tim da je trener izrazio želju da u razdoblju od 15. do 23. ubacimo još jednu ili dvije utakmice. Što se tiče kadra i promjena, sve je ostalo na onu što se događalo krajem prošle godine, kada je klub sporazumno raskinuo suradnju sa Sandrom Bloudekom, nakon čega je trener javno obznanio da više neće računati ni na Bajana.

‘Trener je već rekao da mu je najveća želja da dobije natrag igrače koji su imali u prvom dijelu imali problema s ozljedama, Davora Landeku, Zvonimira Kožulja. Između Božića i Nove godine trbušni je zid operirao Dino Ćorić, tako da on neće pripreme startati punim intenzitetom, dok se od Damira Džidića, koji je svoju operaciju odradio ranije, očekuje da bude spreman na startu.

”Voljeli bismo, po trenerovim željama, naći igrača za lijevu stranu terena, ali za sada na tom planu ništa se konkretno ne događa. To nam nije ni toliko nužno, ali već ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati”, rekao je Bevanda za Dnevni list.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.