Murphy u Širokom Brijegu: Franjevci su imali važan doprinos u obrazovanju i kulturi

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michael J. Murphy posjetio je u četvrtak Franjevački muzej i galeriju u Širokom Brijegu.

Bilo mi je drago posjetiti fascinantni Franjevački muzej i galerij u Širokom Brijegu i upoznati fra Ivana Marića, gvardijana Franjevačkog samostana i župnika, kako bi se upoznali s važnim doprinosima hercegovačkih franjevaca u obrazovanju i kulturi, objavljeno je na Twitter profilu Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, veleposlanik Murphy sastao se u četvrtak ujutro i s predsjednikom Vlade ŽZH Zdenkom Ćosićem, no iza zatvorenih vrata.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

  • Nakon Zdenka Ćosića pratite koliko će zakon o potpori roditelja sa djecom biti na snazi.
   Pričajte što hoćete ali ovo je početak kraja ŽZH. Živi bili pa vidjeli. Hvala.

 • Ulizava se Hrvatskom puku u [email protected] Prije par godina Amerikanci su tvrdili da u genocidnoj RS, tocnije u Drvaru , nikada nije potajala Katolicka zupa, crkva. Suradnici WEFa, Gatesa, Sorosa boli ona stvar za Hrvate. Ne padajte na zapadni pederluk.

  • Za 18:59, po tebi bi Ćosić trebao napraviti “harakiri” misliš da je Ameru problem što se Široki širi ,malo si zločest koliko ih nevolim ali su ovo druga vrimena ,nema Petrića,klajna,olbrajt, Obame, Clinton ovih,netko drugi uzima primat

 • Da veleposlanik USA je bio kod fratara a ne u gradskoj upravi a zasto je to tako e zato sto dosta zna o gradskoj upravi pogotovu o katastru i urbanistickom a zna isto da grad Siroki jos nije Crkvi vratio imovinu koju im je oteo a znaju i vise nego sto mislite a upozno sam ih i sa svojim slucajem kad je grad prodo pristupni put do nase obiteljske kuce iz grada kazu to je rodbina napravila i to je Miro reko a Miro treba znati da to rodbina nemoze napraviti sama nego uz pomoc onih iz urbanistickog i katastra a Miro ih stiti i postavlja se kao kum u mafiji i to ne ide tako.
  Ja sam sa Mirom prico prije 2 godine i nisam mu iznio svoj problem nego sam iso u katastar I urbanisticki jer sam mislio da su oni nadlezni za to a ne Miro .Prico sam sa pravnim stručnjacima i svi se oni slazu da Miro treba voditi racuna šta mu zaposlenici rade i dali su strucni za poslove koje obavljaju i dali imaju kupljene diplome.Za dobrobit naroda objavite ovu kritiku da Vas ne svrstaju u režimski portal
  Nemojte misliti da ovo ne citaju neki strani analiticari
  Još samo da kažem da sam se obratio jednoj međunarodnoj organizaciji za ugrožavanje ljudskih prava
  A osobno planiram doci u Siroki i lipilom se zalupiti za vrata opcine i prije toga pozvat ću sve medije jer nemogu do obiteljske kuce

 • Za M Barbarić
  Kakvu imovinu nisu fratri strano tijelo od naroda,Nisu ni fratri kupovali prostore ,a đrađevinu grafio narod,išli momci kopati vinograde Uzarići ,Trn iznad FEALa itd.zakon ,peto podaj u crkvu deseto.živi i zdravi bili.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.