MUP ŽZH raspisao žutu potragu za Josipom Bokšićem – obitelj moli za pomoć

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke raspisalo je u utorak žutu potragu za nestalim 26-godišnjim Josipom Bokšićem iz širokobriješkog sela Jare.

”Iako je GSS objavio kako obustavlja potragu za nestalim Josipom Bokšićem iz Jara, Široki Brijeg, potraga nije prekinuta, nego nastavljena bez njih,” obratila se medijima obitelj.

Od ranog jutra, više od 130 ljudi, uključujući 55 pripadnika Oružanih snaga BiH, mještani, rodbina i prijatelji još uvijek pretražuju šire područje sela Jare, nadajući se da će pronaći neki trag koji bi ukazivao na Josipovo kretanje.

Pretražuje se uže područje oko lokacije gdje je nestali zadnji put viđen, ali i područje Mostarskog blata i brda oko sela, potvrdili su iz obitelji Bokšić.

Istodobno, policija provodi opsežnu istragu. Svaka informacija, čak i ona koju možda smatrate nevažnom, može biti od koristi u istrazi.

Ako išta znate o Josipovom kretanju ili kontaktima, molimo, javite obitelji na broj 063 699 016 ili se obratite Policijskog upravi Široki Brijeg na broj 039 716 601 ili na besplatni broj 122.

Podsjećamo, Josip Bokšić, koji je inače pripadnik Oružanih snaga BiH, posljednji je put viđen u petak oko 16.00 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

(www.jabuka.tv)