MUP provodi kampanju ”Stop nasilju u obitelji” u Širokom Brijegu i Ljubuškom

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, uz potporu Međunarodnog programa pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a (ICITAP-a), provest će javnu informativnu kampanju pod nazivom ”Stop nasilju u obitelji”.

Kampanja će se provoditi u Ljubuškom, u srijedu 2. rujna, i u Širokom Brijegu, u četvrtak 3. rujna, u vremenu od 10.00 do 13.00 sati.

U srijedu, u navedenom vremenu, policijski službenici MUP-a ŽZH, zajedno s djelatnicima ICITAP-a, na Trgu Domovinske zahvalnosti u Ljubuškom dijelit će građanima promotivne letke te će ih u neposrednoj interakciji educirati o pitanjima nasilja u obitelji, a u Širokom Brijegu aktivnosti iz kampanje će se provoditi na Trgu Širokobrijeških žrtava, u četvrtak između 10.00 i 13.00 sati.

(www.jabuka.tv)


34 komentara

 • Kad ce policija u viko i nameks gdje je nasilje svakog dana nad radnicama od strane gazda ili su vad kupili pa nemozete

 • Kad ce akcija na sluzbenike mupa koji nemaju adekvatne cinove za funkcije koje obavljaju. Haha nebi nijedan rukovideci osta. Stidite se vi potrckala koji zaustavljate umisto da se pobunite.

 • Većina čelnih ljudi MUP-a ima sumnjive diplome, a
  ako su legalne onda su kupljene. Iza toga slijedi zaključak:
  Kriminalce love kriminalci. Pametnom dosta.

 • Policija bagra,prašinari na cesti “daj nešto “,ovi na pozicijama uhljebe sa lažnim diplomama,sa svaštarom tekom završili za bravara sada pravnici..umazani prljavi ,nekulturni ,staćeš kupiš ga za
  Šaku maraka…zadnji šljam,bave se kriminalom.

 • Kako je pokojna Anda Semberova rekla kad su je iz policije pitali jeli je udario auto.
  Covjek joj dao 100 maraka i prijavio se .
  Legenda Anda postena nije pitala vise samo policiji rekla udri me autom i ti daj 100 maraka .
  Ako je tako onda nista vise?!

 • Ne znam to što pišete o tim tvrtkama,ovo,ono.Znam samo jednu stvar ,da žene treba tući ,ali ne šakom i mašama..(dok si mlad)..Poslije neće ni ta stvar ići .Tko se drži ovoga
  nije zlostavljač i kući je red..Dakle mušketiri manite se zlostavljanja,udaranja.SA ŽEAMA TREBA ZNATI I ONE SU NAŠE NAJDRAŽE ..Sve su nam..majke sestre,kćeri,supruge.

 • Pogledajte koje maltretiranje radnica u Viku,Oli trgovini i Konzumu.Vidio sam svojim ocima kako zene u ovim trgovinama TEGARE vrece brasna,gajbe piva itd.Moje misljenje je da to trebaju da rade muskarci,a ne zene.Zato izbjegavam te “TRGOVINE”u mojim ocima su to ROBOVLASNICI i njih ne trebamo podrzavat.SRAM IH BILO!

  • zasto talijan koji je udario curu cizmom u viku hoda i dalje slobodno sirokim brijegom,gdje su snimke sa kamera kada se to desilo,zassto nas jadni narod to dopusta i suti o tom,cura je dobila otkaz nakon sto je otisla u policiju?

 • Zato sto policija ,cast iznimkama radi ono sto bi se svi sramili napravit .
  Gleda ocima zlostavljanje nemocnih i ni prstom ni rijeci to je policija ,a sto ce neke brosure i upute kako se zastitit ili da oni stite dao nekima Bog zdravlja koliko je zbog nekih neko suza prolio to od sveg srca zelim .
  Kad budu ovo citali ako slova znaju ko pise i kome.

 • neko ce njega jednom nalemat nije smio u bosni ovako se ponasat prema ljudima,dobio je degenek psihicke bolesnike treba zatvorit a ne pustat u firmu kao sto je viko,bog sve vidi a on nece moc nikad mirno spavat

 • Psihicki bolesnici nisu opasni koliko oni korumpirani ,oni za novac ne vide tudu patnju u stanju su lagat i pristupit onima koji rade nesto najgore .
  Za sitan novac svoju cast daju ako je uopce imaju ili za prijateljstva s onima koji najgore gadosti cine.

 • Nemate se kome obratit ako vam muz ima novca ,on sve plati ni policija ni lijecnik ni svecenik svima su usne zatvorene a glas izgube .
  Ako imate u svojoj blizini zle ljude i imaju razloga da vas s vlastitog ognjista potjeraju policija nijemo suti i promatra makar i najmucnije scene ,na zalost i puno gore .
  Dali treba policija jos kakve upute i propuste da lazu u korist nasilnika znaju poneki jako dobro Boze nagradi ih za njihovu pravdu sto je ucinise.

  • Ima puno nasilnika što ponosno, u odijelima i kravatama hodaju gradom. Kažu da je mrziti grijeh…poznajem ženu koju muž dugo godina maltretira,najprije fizički,pa sad psihički. Danonoćna tortura. Šuti rodbina, šuti svako…jer je on nasilnik, a ima i jezičinu, ne mogu ga ni djavao ni Bog nadgovoriti. Ima i veze u policiji, naravno.Ne znam tko nas uči da treba podmetnuti i drugi obraz, to treba smlatiti, pa makar u zatvor. Bolje i u zatvor nego pakao od života.

 • Citajte i pokazite kolegama u Mostaru o nestalom studentu u Neretvi ,majka sama trazi ima li tamo policije i sluzbi da pomognu bar da pokazu dobru volju i tako bi jadnoj majci bar da nije sama u nepoznatom gradu.
  Daj Boze da bar sama nade svog sina .Jadna majko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.