MUP HNŽ-a prodaje 192 vozila za otpad

MUP Hercegovačko-neretvanske županije raspisao je javni poziv za prodaju 192 motorna vozila putem postupka licitacije radi uništenja kao otpad, bez prava osposobljavanja vozila za daljnju upotrebu i registraciju, metodom dostavljanja zatvorenih pisanih ponuda.

Javni poziv je raspisan na temelju Odluke Vlade HNŽ-a o davanju suglasnosti MUP-u HNŽ-a i Rješenja Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a o imenovanju Povjerenstva za popis privremeno oduzetih motornih vozila smještenih u depozitu policijskih uprava Mostar, Čapljina i Konjic, navodi se u pozivu.

Vozila se mogu pregledati 19. ožujka od 9:00 do 12:00 sati u depozitu na Bišću Polju i u krugu PP Mostar – Jug Buna. Prodaja se vrši po načelu ”viđeno-kupljeno” bez naknadnih prigovora i žalbi.

Pravo sudjelovanja na licitaciji imaju pravne osobe koje su registrirane za djelatnost skupljanja, obrade i zbrinjavanja otpada i reciklaže materijala, koja posjeduju stroj-mlin za mehaničku obradu metalnog otpada i reciklažu materijala, odnosno uništenje – presovanje vozila, a koja izvrše uplatu osiguranja 27. ožujka od 9:00 do 11:00 sati u iznosu od 2.500 KM.

Sudionicima čije ponude ne budu prihvaćene uplaćeni iznos bit će vraćen u roku od sedam dana nakon okončanja postupka prodaje-licitacije.

Otvaranje ponuda održat će se 27. ožujka u 12:00 sati u sjedištu MUP-a HNŽ-a.

KLIKNI i pogledaj cjelokupan popis vozila

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.