Mourinho: Ovo mi je najgore razdoblje u karijeri – Jabuka.tv

Mourinho: Ovo mi je najgore razdoblje u karijeri

Jose Mourinho, menadžer Chelsea istakao je na press konferneciji uoči subotnjeg premijerligaškog ogleda sa Southamptonom da se nalazi u najgorem razdoblju svoje trenerske karijere.

Nakon sedam kola engleske Premier lige aktualni prvak nalazi se na 14. mjestu sa svega dvije pobjede i čak tri poraza.

“Shvatio sam ovo kao fantastično iskustvo koje ne bih želio da se ikada više ponovi. Taj period je došao nakon 15 godina, ali to mi pomaže da budem još bolji”, rekao je Mourinho.


Menadžer Chelsea je dodao kako među igračima nije bilo nikakvog bunta, te da se tijekom rezultatske krize ponašaju na ispravan način.

“Igrači kada naprave grešku to znaju i osjete. Govorimo otvoreno, nema uvrijeđenih. Kada pravite greške morate razgovarati o tome”, kazao je portugalski trener na klupi Chelsea, prenosi Anadolija.

Na temu Eve Carneiro koja je nakon njegovog verbalnog napada na utakmici sa Swanseajem, a potom i suspenzije, napustila Chelsea nije želio govoriti. Nedavno ga je FA Engleske oslobodio optužbe za diskriminatorsko ponašanje.

“U posljednja dva mjeseca nisam progovorio na tu temu i tako će ostati. Jednog dana ću govoriti o tome, a ja ću odlučiti kada će to biti”, jasan je bio Mourinho, prenose britanski mediji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.