Mostarskim studentima nudi se ‘američko ljeto’

U suradnji sa Studentskim zborom, po drugi put u ovoj akademskoj godini, agencija ‘US JIM’ će predstaviti program ‘Work & Travel’ na Sveučilištu u Mostaru.

U suradnji s Intraxom, američkim partnerom, studentima se nudi prilika da svoje ljeto provedu u SAD-u, radeći sezonske poslove. Prilikom boravka, mogu usavršiti engleski jezik, steći radno iskustvo, zaraditi novac, upoznati novu kulturu i ostale mlade ljude, iz cijeloga svijeta.

Programi koji su na ponudi, odobreni su bilateralnim parterskim sporazumima. Cilj ovakvih programa je oslobađanje od predrasuda koje su prepreka razvoju, a upravo stjecanje znanje i iskustva je i najbolji put do tog cilja.

Prezentacija će se održati u utorak, 28. siječnja. 2014., na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (učionica broj 24), s početkom u 15.00 sati.

Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, dodatno se informiraju o uvjetima i načinu apliciranju te poslušaju iskustva prijašnjih studenata, koji su već svoja ljeta proveli u organizaciji agencije.

Više informacija možete dobiti i na službenoj stranici projekta.

Agencija “US JIM” je osnovana s ciljem pružanja mogućnosti putovanja i stjecanja neprocjenjivog životnog iskustva, mladim osobama. 

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.