Mostarski studenti pomažu Domu ”Marija naša nada”

Udruga studenata socijalnog rada ZAMFIS u četvrtak je na Filozofskom fakulteta Sveučilišta u Mostaru otpočela dvodnevnu tradicionalnu humanitarnu akciju u koju se mogu uključiti svi studenti i profesori. Ove godine sva prikupljena sredstva bit će donirana Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji skrbi za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju.

”Cilj nam je na ovaj način, kao i svake godine, pomoći nekoj od udruga ili humanitarnih organizacija. Ove godine odlučili smo pomoći Domu ‘Marija naša nada’ iz Širokog Brijega iz razloga što smo upravo u medijima vidjeli da ovaj Dom iznova svake godine ima sve više i više financijskih problema pa na ovaj način naša udruga želi pripomoći u daljnjem djelovanju Doma i na taj način omogućiti svim štićenicima Doma ‘Marija naša nada’ neku bolju budućnost”, izjavio je za portal Jabuka.tv predsjednik Udruge ZAMFIS Marijan Tustonja.

Akcija je počela u 9.00 sati i trajat će do 17.00 sati, a štand na kojemu možete kupiti paketiće kolačića i donirati novčana sredstva nalazi se u predvorju Filozofskog fakulteta. Ukoliko ne stignete danas, priliku da se priključite akciji imate i u petak kada će vas na istom mjestu i u istom vremenskom razdoblju dočekati članovi Udruge ZAMFIS.

Udruga studenata socijalnog rada ZAMFIS osnovana je prije šest godina, kako je za portal Jabuka.tv potvrdio predsjednik Udruge Marijan Tustonja, u ovoj akademskoj godini broji 60 članova te već pripremaju slične akcije za početak 2016. godine.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.