Mostarski student iz Livna, koji je napao Borjanu Krišto, tvrdi: Uradio sam to u socijalnom afektu!

– Uradio sam to u afektu! – izjavio je pri policijskom saslušanju Frano Krišto (26) iz Livna, politolog i budući magistar novinarstva u Mostaru, nakon što je grubo psovao i vrijeđao pa kamenjem gađao svoju susjedu Borjanu Krišto (56), zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HDZ-a BiH.

Kako neslužbeno doznaje Pogled.ba, naveo je da je u prolazu vidio Borjanu, koja živi u blizini, pa ga obuzela razjarenost zbog posljednjih natpisa po portalima o donacijama vlasti, besploslici, kao i odlasku sugrađana u inozemstvo zbog egistencije, te je zgrabio dva kamena, a ne četiri, kako se tvrdi, i gađao je isključivo iz socijalnih, a ne političkih pobuda.

Naveo je i da je ranije bio politički aktivan (navodno, koliko je Livnjacima poznato, u Mladeži HDZ-a 90′, nap.a., ali da to više nije. Kako je potvrdio u svom priznanju, ranije su njihove obitelji bile u koretnim susjedskim odnosima, kao i to da misli da je njegov otac neki daljni rođak Borjanina supruga, ali u to nije bio posve siguran. U posljednje vrijeme je radio u Njemačkoj, budući da, kako navode njegovi poznanici, za njega ni kao obrazovanog nema posla u rodnom kraju.

Prema njihovim navodima, on u kući živi sa sestrom, također mostarskom studenticom, dok su im roditelji s još dvoje djece trenutačno u Njemačkoj. Frano Krišto je pušten da se brani sa slobode, uz mjere zabrane.Inače, prema Kaznenom zakonu FBiH, tko ugrozi sigurnost neke osobe ozbiljnom prijetnjom da će napasti na život ili tijelo te osobe ili na taj način izazove uznemirenje građana, kaznit će se kaznom zatvora do šest mjeseci.

(www.jabuka.tv)
16 komentara

  • nije ona dužna da narod obezbijedi i pomogne oni su na vlasti da sebi uzmu samo bog zna koliko im treba i milion je nekad malo

    • Gdje studiraju djeca političara? Imaju li stipendije i od koga? Koliko stoji njihovo studiranje mjesečno? Kakvo je podrijetlo novca koji tate šalju za njihovo studiranje? Jesu li tim studentima osigurana radna mjesta (i gdje) kad završe školu?

  • Žalosno al istinito. Ako hoćeš nekom napakostiti ili mu napraviti problem, samo opetovano na netu u komentatima piši kako je lopov, kako je ovakav, onakav itd, i nema veze što to nije istina, eto mu problema samo takvih. Svi koji su labilni, koji su u problemima, ne provjeravaju, nego udare na cilj. Česta je praksa lokalnih pijana koji po cijeli dan sijede u birtijama koje su uz kladionice, te po cijeli dan pričaju tko je sve lopov, udbaš, lažni branitelj, lažni invalid, itd… Žrtva sličnog scenarija je i Borjana. Mislim da bi barem bilo korektno da joj se ispričaju mediji koji su izmislili i prenijeli laži i dezinformacije. Međutim, to se neće dogoditi jer je medijeski napad očito namjerno izveden, kako bi upravo ishodio ovakav rezultat. Mnogi danas trpe zbog ovakvih neistinitih i znonamjernih izmišljotina, kojim se zloće naslađuju.

    • Sve novce sto je posteno zaradila bog da meni za ljekove trebale…a sve sto je neposteno steceno neka njenoj djeci bog da trebalo za ljekove i svima takvima!

  • trebaje pendrekom a ne kamenom,,koje pošten netrebamu stražarska kućica i stražar predkućom kojega mi plaćamo i sve štoje pojela,popila itd mismijoj platili..

  • Koda njih briga,nek imaju sebi,neznaju kako se jadni narod bori ,samovznaju za svoju guz…u,sta nji briga za druge,treba im razbit glavu da pocmu malo mislit ne uzimat sve sebi i svojima OPROSTITE AKO SAM NEKOG UVRIJEDIO.

  • za gspodina ili gospođu* ma* neka izglasaju zakon o porjeklu imovine pa da se lijepo pročešlja šta ima ona i njene straačke kolege,otkuda toliki nesrazmjer u imovini i plaći.Moje je mišljenje da mnoge ne bi mogao ni papa ispovjediti.Tako je i kod bošnjaka i kod srba.Nitko ništa nije ukrao plaća nekoliko tisuća maraka a imovina desetak miliona eura.Po procjeni nezavisnih stručnjaka od rata pa na ovamo pokradeno je više od 30 milijardi maraka

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.