Mostarski komičar i show ‘Na licu mjesta’ u Širokom Brijegu

Stand-up komedija koja nastaje u trenutku izvedbe u nedjelju, 22.10. u 20:30 u Kafiću.

“NA LICU MJESTA” je nova predstava Omera Hodžića mostarskog komičara s desetljetnim iskustvom.

Show koji funkcionira onako kako Omer živi; bez prethodne pripreme, samo ozbiljna improvizacija.

Autor osobno o sebi i ovom projektu kaže – Vrlo je važno da čovjek prepozna i prihvati samog sebe. Ja, na primjer, sam potpuno svjestan da posjedujem ozbiljan manjak radnih navika, da se tu više ništa ne može promijeniti. Mrsko mi je sjediti i pisati materijal. Zbog toga sam socijalni život potpuno podredio poslu; svaki razgovor sa prijateljem, mamom, mačkom, ima za mene jedinstven cilj – izazvati smijeh.

Takvo jedno stanje mentalne urušenosti dovodi do toga da uvijek imam neku repliku odmah – NA LICU MJESTA… Prirodom stvari nastao je ovaj potpuno prirodni koncept za mene osobno, a za sam žanr Stand-Up komedije, neprirodan i gotovo do sada nepoznat. Dakle, ja sam toliko frapantno lijen da sam postao sjajan improvizator.

 

“NA LICU MJESTA” je jedini Show za koji karte plaćate tek kada završi.

Nema garancije da će večer proći dobro. To je jednostavno priroda improvizacije. Zbog toga nije pošteno odrediti cijenu karte prije nego komičar završi nastup.

Karte je moguće preuzeti u Kafiću. Možete se javiti na info@pubkafic ili instagram profil Kafića (@pubkafic) za rezervaciju i vašu ulaznicu. Njihovo preuzimanje je BESPLATNO, a plaćanje se vrši na IZLAZU.

Cijena karte je vaša ODLUKA kako vrednujete Omerovu improviziranu izvedbu.
NA LICU MJESTA” – PREMIJERNO. Kao i svaki put.

*Sponzorirani članak