Mostarske mažoretkinje nastupaju na Carnaval de Nice

Mostarske mažoretkinje, kao predstavnice Bosne i Hercegovine i Mostara, nastupit će na Carnaval de Nice, jednom od najvećih karnevala na svijetu koji će se održati od 21. do 28. veljače, na francuskoj Azurnoj obali.

Mostarskim mažoretkinjama to će biti drugo sudjelovanje na ovom prestižnom karnevalu, što za klub predstavlja izniman uspjeh i priznanje kvalitete Mostarskih mažoretkinja.

U cjelodnevnim programima Carnaval de Nicea sudjelovat će oko tisuću glazbenika i plesača iz cijelog svijeta, a na glavnoj ulici Promenade des Anglais održavat će se glavni nastupi koji će svoju završnicu imati na trgu Massena, središnjem trgu u Nici.

Za ovaj karneval pripremili smo i jednu novu kreaciju naših klasičnih odora i vjerujemo da će biti osvježenje vidjeti Mostarske mažoretkinje u tom izdanju. Na ovo putovanje krećemo sa svojim seniorskim timom, a s nama će kao pratnja ići puhački orkestar KUD Željezara Zenica, s kojim smo i 2015. godine zajedno nastupili u Nici, najavile su svoj nastup Mostarske mažoretkinje.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.