Mostarske gospođe ni kiša ne može spriječiti da popiju kavu

Nakon što je Federalni stožer civilne zaštite ublažio mjere zabrane, mnogi ugostiteljski objekti u Hercergovini su u srijedu otvorili svoja vratima za dugo očekivane goste.

Iako gosti mogu sjediti samo u vanjskom dijelu kafića, odnosno na terasama, velik broj građana nije mogao odoliti pa čim prije zauzeti mjesto u omiljenom kafiću.

Ipak već u četvrtak stigla je kiša što je mnogima pokvarilo planove za kavu. Ipak ove dvije gospođe iz Mostara su pokazale da ih ništa ne može zaustaviti pa ni lagana kiša.

One su zauzele mjesto u omiljenom kafiću kod Tržnog centra “Rondo”, pokrile se kišobranima i neometano vodile svoj razgovor uz kavu.

Ova fotografija koju nam je proslijedio jedan čitatelj pokazuje koliko je mnogim ljudima u Mostaru nedostajalo neobvezno sjedenje u kafiću, a na društvenim mrežama je pobrala brojne reakcije.

Podsjećamo kako je Federalni stožer civilne zaštite dopustio rad ugostiteljskih objekta u vanjskom dijelu objekta, uz obveznu propisanu distancu stolova u razmaku od dva metra, a za jednim stolom mogu sjediti najviše četiri osobe.

Hercegovci nakon dugo vremena ispijaju prve kave na terasama omiljenih kafića

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.