Mostarska tvrtka zapošljava umirovljene inženjere

Mostarstka tvrtka ”NSoft” u potrazi je za umirovljenim inženjerima za praksu u njihovoj Stark tvornici.

Kako su istaknuli u svojoj objavi na Facebooku, ne radi se o nikakvoj pogrešci, oni stvarno traže umirovljenike.

Zadatak umirovljenika će biti da u ovoj firmi provedu dva tjedna, svaki dan po četiri sata, da se upoznaju s procesima, izučavaju nove tehnologije, druže s mladim inženjerima i podjele s njima svoje priče, savjete i ideje.

STARK kao predvodnik metalno-prerađivačke industrije traži umirovljenike koji su svojim radom gradili ‘birvaktile’ industrijske šampione.

Ova tvrtka već punih šest godina bavi se proizvodnjom terminala i mobilnih kioska te su dospjeli i na svjetske portale i van granica Europe.

Tražimo umirovljene inženjere, one koji su radili u proizvodnim pogonima i svojim savjetima rješavali iz pika poteškoće na koje su nailazili. Žene i muškarce koji su unaprjeđivali radne i proizvodne procese mostarskih giganta. Prijavit se mogu svi koji su se prepoznali u prethodnim redovima. Bivši inženjeri ili poslovođe bilo kojih firmi u kojima se proizvodilo, poručuju iz ove tvrtke.

Svoju prijavu možete izvršiti pozivom na broj telefona 036 333 740 ili pošaljete pismo na adresu: Kompanija NSoft, Bleiburških žrtava bb, 88000 Mostar, u kojem ćete navesti gdje ste radili, za šta ste sve bili zaduženi ili vas ukućani prijave preko našeg web-a (nsoft.com/careers).

Ukoliko se netko od umirovljenika odluči na prijavu za posao jedino što je važno je da prijava stigne između 12. i 26. studenog. 

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.