Mostarska studentica policiji plačući priznala da je izmislila silovanje

Oprostite, to sam učinila pod pritiskom prijateljica! – kroz plač je, nakon kraće šutnje, izustila 19-godišnja mostarska studentica, i to nakon što je pritisnuta nelogičnostima iz svoga iskaza konačno priznala da je izmislila pokušaj brutalnog silovanja na parkiralištu između stadiona Zrinjskog i stubišta koje vodi u naselje Bijeli brijeg, piše Večernji list.

Policiji su trebala puna tri tjedna kako bi sklopili čitavi mozaik njezine bujne mašte. Trebalo je u strogoj diskreciji skupiti perje nakon ove osjetljive prijave, koju je navodna žrtva tako vjerno dočarala da su joj mogli povjerovati i iskusniji inspektori, pogotovo što je u prilog njezine priče išao i ginekološki nalaz. Naime, u njemu se spominjalo crvenilo, ranice i prljavština. Također, kako neslužbeno doznajemo, tvrdila je kako ju je prilikom povratka iz noćnog izlaska, oko 5 sati ujutro, napao muškarac s madežom na licu te odvukao u mrak.

Spominjala je trenirku i naočale, kao i drugog muškarca koji je stigao sa silovateljem visokim oko 175 cm u mercedsu tip 123, tamnoplave boje. Uslijedile su brojne provjere takvih vozila, a učinka nije davao ni dati opis počinitelja. Nije ga bilo ni među ranijim napasnicima iz kaznene evidencije. Pregledane su i brojne kamere videonadzora rutom kojom se “žrtva” kretala. Na kraju se ispostavilo da je “brucošica” sporne noći na jednoj zabavi upoznala mladića s kojim je prije odlaska na počinak bila u ljubavnom zanosu na parkingu. Oboje su navodno bili pod utjecajem alkohola. Nikome nije jasno zašto je na kraju te balade prijavila pokušaj silovanja. Zabrinjavajuća je i činjenica da je to već druga neistinita prijava o silovanju od početka godine u Hercegovini. Prethodno je odbačena ona iz Čapljine.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.