Mostarka Ana Bavrka u novom spotu Ante Casha

Kakve veze imaju Angelina Jolie i Ante Cash? Najtraženiji hrvatski reper Ante Cash pripremio je novi single i spot.
Radi se o pjesmi Angelina Jolie, koja nastavlja niz hitova kao što su Vatreni Zmajevi, Milena, Vakula i Fešta.
O pjesmi je Ante Cash rekao:

-Znaš ono kad si toliko zaljubljen u neku svoju da se ne bi okrenuo za Angelinom Jolie? E pa o tome govori pjesma Angelina Jolie.’

Fatalnu djevojku zbog koje je Angelina prozirna utjelovila je u spotu mostarska voditeljica i model Ana Bavrka.

Ante Cash 2015. godine objavio je dvostruki studijski album “Zloćko, a ne zločinac”, a pjesme “Vakula” i “Milena” tjednima su bile u vrhu top lista na većini domaćih radija. Singl “Vakula” preko godinu se dana nalazio na nacionalnoj top listi HR Top 40.

Na prvom CD-u nalazi se deset pjesama i veliki broj gostiju kao što su Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci, klapa Šibenik iz Zadra te kao bonus i devet video spotova koji prate pjesme s albuma. Na drugom bonus CD-u, koji potpisuju Ante Cash i Zebrax, nalazi se 12 pjesama, među kojima se ističu “Tamo da putujem” u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, “Sretna nova 1984.” i druge, piše 24sata.hr.

Ante Cash iza sebe ima dva albuma “U ime Oca i Novca” i “Gotovinski popust” te brojne hit singlove kao što su “Moja Cikla”, “Neću više”, suradnja s Edom Maajkom na pjesmi “Đe si buraz” te “Nema cijene”, koja je svojedobno bila službena himna Hrvatskoga olimpijskoga odbora. Iza sebe ima preko sto koncerata diljem regije.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.