Mostarci uhvatili pljačkaša i zadržali ga do dolaska policije

Mostarska policija privela je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima muškarca koji je zatečen u pokušaju pljačke DM-a u ulici Hrvatske mladeži.

Sve se odigralo oko 17.00 sati, a prema kazivanju očevidaca pljačkaša su u pokušaju bijega spriječili prolaznici koji su ga zadržali do dolaska policije.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, prilikom bijega osumnjičenom su ispali predmeti za koje se sumnja da su ukradeni u poslovnici DM-a.

(www.bljesak.info)

7 komentara

  • Pa glupani vidite sta je krao na podu alo jeste coravi?a uostalom ovaj gospodin je poznati kradljivac ne treba mu za kruha vjerujte!!!!

  • sramota dok gospoda koja je ukrala i krade milione se gosti po kojekakvim vecerama, uzivajuci sve ljudske nagrade i diplomska zvanja, ljudi na rubu iz ocaja kradu neimajuci za kruha i milicija od takvih sitnih prezivljaca stavlja fotke i to do u detalje po portalima, to isto svi portali prenose kao bog zna kakvu vijest stvarno sramota na sta je ljudski moral dosao…

  • Najbolje bi po ovim komentarima bilo pustiti ih da kradu, a kad nama osobno nešto ukradu, onda će biti: ua policija, ništa ne rade, što ne love lopove.

Komentiraj: