Mostarci u strahu: 'Velike' i 'male' stepenice okupljalište muškaraca koji bludniče nad prolaznicama

Ovih dana u gotovo svim gradskim medijima mogla se pročitati vijest o navodnom silovanju studentice na  stepenicama prema Bijelom Brijegu. Nakon što je izašlo na vidjelo da je bila riječ o izmišljotini mnogim Mostarkama i Mostarcima je laknulo.

Ipak već godinama je problem ovakve vrste prisutan u našem gradu i samo je pitanje vremena kada će se nešto slično uistinu i dogoditi.

Naime takozvane male i velike stepenice koje vode prema Bijelom Brijegu godinama su omiljeno mjesto manijaka koji bludniče nad prolaznicama.

Koliko je ovo područje problematično potvrdila  nam je i djevojka (24)  koja živi u naselju Bijeli Brijeg i svakodnevno prolazi preko spomenutih stepenica.

„Kad sam imala 18 godina  na malim stepenicama napao me nepoznati muškarac. Na svu sreću, uspjela sam se obraniti tako što sam ga nekoliko puta udarila torbom po glavi, pa se samo okrenuo i smijući se otišao. I na velikim i na malim stepenicama sam i prije i poslije toga viđala odrasle muškarce, potpuno gole, ali osim tog jednog puta sve ostalo ostajalo je  samo na vulgarnim dobacivanjima. Nakon tog napada, odnosno pokušaja napada, više ne silazim sama niz stepenice ukoliko to ikako mogu izbjeći. Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme u vezi tih stepenica“,  ispričala nam je gore spomenuta djevojka koja je kazala i kako su sličnih nezgoda imale i njene susjede.

S PU Mostar nismo uspjeli stupiti u kontakt kako bismo doznali da li su slučajevi poput ovog prijavljivani policiji, no kako neslužbeno doznaje Pogled.ba policijske patrole ne obilaze ovo područje.

(pogled.ba)

4 komentara

  • Kako bih volio jednu vecer da naletim na koga, kako bi ga namlatio taman bi se iskalio za svu nepravdu koju su mi nanjeli an faksu !!!
    P.S. Svaku vecer prolazim nema zive duše osim umornih studenata koji piče svojim bjednim stanovima .

  • Prije sam prolazila skoro svaki dan i ujutro u 7 i navečer 8-9 sati, nekad i sama, sada rijeđe idem pješice, ali ja hvala Bogu nisam nikad srela nikakvog manijaka.

  • ako postoji manijak u velikim ili malim
    onda se meni gospa ukazuje u malim i u velikim lažete ovaj napaćeni narod……..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.