Mostarac razbijao po gradu i pretukao više osoba | Jabuka.tv

Mostarac razbijao po gradu i pretukao više osoba

Djelatnici Hitne medicinske pomoći sinoć su oko 00:05, u PS Mostar Centar prijavili da su na CUM Mostar prevezli M.M. (1982), koji je u tuči zadobio teške tjelesne ozlijede od strane nn muškarca.

Na CUM-u je obavljen razgovor sa M.M. koji je izjavio da je prolazio ulicom kneza Višeslava kada je primijetio da nn muškarac verbalno napada nn žensku osobu. Nakon što ga je M.M. upozorio nn muškarac ga je više puta udario u glavu, a potom se udaljio u smjeru Tržnice.

Nakon ukazane pomoći na CUM-u M.M. je u prostorijama PS Mostar Centar prepoznao A.V. (1990) kao osobu koja mu je nanijela ozlijede. Upoznata krim. policija, poduzete sve potrebne mjere.

Drvenom palicom udarao parkirana vozila

Više građana je sinoć oko 01:30 u PS Mostar Centar je prijavilo da nn osoba u ul. kralja Petra Krešimira IV, u krugu Sveučilišta, drvenom palicom udara i oštećuje parkirana vozila. Patrola policije je utvrdila da je navedeno kazneno djelo izvršio A.V. (1990) iz Mostara.

Isti je tom prilikom oštetio vozila VW Golf, VW Polo i Audi. A.V. je lišen slobode ispred fast fooda “Gladne oči” u ul. K. Tomislava, gdje je također oštetio inventar, te fizički napao goste i osoblje objekta, pri čemu je nanio vidne tjelesne ozlijede D.M. (1951), A.E.H. (1998) iz Iraka, te D.V. (2001) iz Mostara, prenose iz MUP-a HNŽ-a.

Počinitelj je zadržan u prostorijama MUP-a, a o svemu je upoznata krim. policija. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a očevid će biti urađen u jutarnjim satima.

(www.jabuka.tv)