Mostarac osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog nanošenja tjelesnih ozljeda

E. K. iz Mostara osuđen je u Općinskom sudu Mostar na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od dva mjeseca, a koja se neće izvršiti ukoliko optuženi u roku od jedne godine, od dana pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo, doznajemo u toj pravosudnoj instituciji. E. K. je osuđen zbog kaznenog djela Lake tjelesne ozljede.

Sud je donio presudu kojom je optuženog E. K. oglasio krivim što je dana 01. srpnja 2017. godine oko 21.30 sati, u mjestu Kočine, općina Mostar, došao ispred obiteljske kuće vlasništvo Č. E., pa pitao gdje joj je bratić.

Kada je isti čuo razgovor između optuženog i tetke, izišao je iz kuće i nakon kraće rasprave sa osumnjičenim, osumnjičeni ga je uhvatio rukom za vrat, a drugom rukom ga udario te mu napravio nagnječno-razdernu ranu gornje usne sa lijeve strane, dakle nanio mu laku tjelesnu ozljedu, svjestan da ga tako može tjelesno ozlijediti. Prisutna E. Č. pokušala je zaštititi bratića, na način što je stala između njih dvojice, prenosi Pogled.ba.

Međutim, Količić je i nju udario u predjelu oka, posljedicom kojeg udarca joj nanosi laku tjelesnu ozljedu i to nagnječenje lijeve jagodične regije. Iz svega navedenog, Sud je donio osuđujuću presudu kojom je Količića proglasio krivim i izrekao mu uvjetnu kaznu zatvora.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.