Mostar vikendom kao Divlji zapad

Proteklog vikenda policija u HNŽ je imala pune ruke posla, pogotovu u njihovom sjedištu – Mostaru. Zabilježeno je nekoliko tučnjava, upotreba vatrenog oružja, te provala.

Na prometnici između Trusine i Buturović polja u petak navečer došlo je do upotrebe vatrenog oružja, priopćeno je iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

Prema prijavi mještana iz vozila u pokretu je ispaljeno nekoliko hitaca, a do dolaska policije nije bilo poznato da li je nešto oštećeno. Naknadnom istragom pronađene su tri čahure. Nije bilo oštećenih objekata niti ranjenih osoba, a incident je prijavljen u 20:35 sati.

Iste večeri u Mostaru je iz Hitne pomoći prijavljeno kako je u ovu ustanovu dovezena jedna osoba s ozljedama po tijelu. Policije je utvrdila da se radi o maloljetniku (1998.) koji je rekao kako je napadnut ispred jedne pekarnice u Ulici kralja Tomislava. Incident se dogodio u 23:45 sati.

Na brdu Križevac kod Međugorja u subotu je oko 9 sati prijavljeno kako jedna osoba leži bez svijesti. Uslijedila je intervencija liječnika i policije, međutim utvrđeno je kako je Srećko Malbašić (51), inače državljanin Hrvatske na ovom brdu preminuo prirodnom smrću.

Prema službenom izvješću MUP-a HNŽ u Vukovarskoj ulici u Mostaru je u subotu ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom. Tučnjava je prijavljena u 1:15 sati, a u njoj je sudjelovalo sedam osoba.

U subotu je prijavljena provala u poslovnicu trgovine ‘Konzum’ u Ulici fra Didaka Buntića. Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ provala je prijavljena u 4:10 sati. Do sastavljanja izvješća nije bilo poznato je li bilo šta otuđeno iz trgovine.

U nedjelju je uposlenik jedne zaštitarske firme prijavio provalu u trgovački objekt. Provala je prijavljena oko 5 sati ujutro, a iz objekta je otuđena veća količina cigareta i drugih namirnica.

U nedjelju je u Franjevačkoj ulici izvršeno razbojništvo u poslovnicu trgovine ‘Konzum’. Razbojništvo je prijavljeno u 20:20 sati, a izvršile su ga dvije muške maskirane osobe koje su uz prijetnju upotrebe oružja otuđile iznos od oko 550 KM, navedeno je iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

(Bljesak.info)

58 komentara

Komentiraj: