Mostar: Večernjakov pečat održat će se 18. svibnja

U dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru 18. svibnja 2017. godine održat će se tradicionalni 16. Večernjakov pečat, izbor osoba godine koje su, prema mišljenju Ocjenjivačkog suda Večernjakova pečata i na temelju dojma čitatelja Večernjeg lista, obilježile godinu iza nas, piše Večernji.ba

Za Večernjakov pečat nominirano je 150 kandidata čija će imena i prezimena biti objavljena u Večernjem listu BiH, kao i na BHRT-u u posebnoj emisiji vezanoj uz Večernjakov pečat.

Na jednoj od najboljih regionalnih manifestacija posljednjih godina 18. svibnja očekuje se spektakl.

(www.jabuka.tv)
5 komentara

  • Šta je to Večernjakov pečat?Ko su mjerodavni ocjenjivači?I šta kad dobije Večernjakov pečat “netko”?Velika većina je opečaćena i bez tog vašeg pečata.

  • Koja sranja uhljebi izmišljaju i ovi tzv. novinarčići koji umivaju likove i djela “velikih vođa” i najvećeg od najvećih druga Gage. Još jedan igrokaz za narod i sjaj i blještavilo u oči da se ne vide go’na iza kulise. Izgleda da se nema tko ni buniti jer je sve živo otišlo, a ovi pogodnjaci što su ostali će sada aplaudirati i skandirati velikom vođi.

    • Slažem se, ali on nije podoban jer javno i u lice kaže ono što bi trebali svi, Mirkec je legenda za razliku od nekih idiota, on je ostao vjeran svemu u što je vjerovao, a ne piškiću-kakiću jedan dan sam glavni u partiji za koju crkva, vjera i Bog ne postoje, ali sutra ako je to “in” okačim što veći križ na vrat i glavni sam u prvom redu na misi, da su se ti ljudi zaista obratili ne bi mi bilo krivo ali samo radi mode i interesa preći u tabor koji si negirao je odraz čovjeka bez karaktera.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.