Mostar: Uspješno prikupljeno 50 “Studentskih paketa ljubavi”

Tradicionalna humanitarna akcija Studentskog zbora pod nazivom “Studentski paket ljubavi” uspješno je završena. Akcija je održana u suradnji s Caritasom Mostar, a sudjelovali su studenti svih ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru.

Božićni su blagdani pred nama, vrijeme je darivanja, milosrđa i dobrih dijela. To najbolje znaju naši studenti koji su i ove godine odlučili pomoći najpotrebitijima.

Humanitarnom akcijom “Studentski paket ljubavi” pod organizacijom Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru prikupljeni su novčani prilozi koji su iskorišteni za 50 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

Predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić rekao je kako je zadovoljan završetkom božićne akcije zahvalivši svima koji su sudjelovali.

“Studenti su još jednom pokazali kako imaju veliko srce i suosjećanje prema drugima. Nadam se kako će ovi paketi donijeti radost u domove te im barem malo učiniti nadolazeće bladane ljepšima i ugodnijima”, poručio je predsjednik Džoić.

Koordinator ove akcije Mario Šutalo, ujedno i student Fakulteta zdravstvenih studija, kazao je kako mu je zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnim akcijama poput ove.

“Većina se studenata odazvala pokazavši kao i dosad humanost i na tomu smo im iznimno zahvalni. Nadamo se kako će se tradicija nastaviti i u budućnosti”, izjavio je Šutalo.

Čestit i blagoslovljen Božić i radosne božićne blagdane svim ljudima dobre volje želi Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.