Mostar: Upali s automatskim puškama i opljačkali automat klub

U petak oko 20 sati mostarska policija je u svoj bilten upisala novo razbojništvo. Kako saznaje Bljesak.info ovoga puta na meti je bio automat klub.

Dvije maskirane osobe su ušle u automat klub u Ulici kralja Petra Krešimira IV, u blizini Partizanskog groblja, te su od radnika zatražili novac.

Radnicima su zaprijetili puškom, te su uzeli, kako se neslužbeno saznaje utržak automat kluba, ali i novčanike zaposlenika.

Iako je policija veoma brzo stigla na mjesto događaja, razbojnici su nestali u nepoznatom smjeru. Urađen je očevid od strane Odjela krim. policije, a dalja istraga je u tijeku.

(www.bljesak.info)

5 komentara

 • ma nista strasno.narod je gladan,
  sirotinja zanemarena.
  pojedinci mogu radit sta hice jer ih netko stiti.
  sto nesmjenite odgovorne?zato sto znate da taj sta pljacka da je u kreditima do grla il se zaduzio u kamatar zbog ovoliki kladionica.posla nigdi.kaze nece radit za 600 maraka truba mu samo za hranu toliko. hah aaa
  jaka vam prica.

 • Naravno da nema posla ali nece u ovoj drzavi niko ni da radi… Cuj malo mu 600 KM? Pa turska posta sila i svi rade a standard zivota manje od naseg… Kakvi ljudi takva i drzava…

 • Opljačkao ga je netko, tko je se prije cirka 5h tu i zavalio. Mislim logično! 🙂 Nije mogao podnijeti poraz, pa eto ga i naputak policiji ako ovo pročita.

Komentiraj: