Mostar: U šest minuta izvršene tri provale

Mostarska policija je tijekom protekle noći u vrlo kratkom vremenu zabilježila tri provale.

Za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je prva provala prijavljena od strane zaštitarske agencije ‘Securitas’, a riječ je o poslovnici trgovine ‘Amko’ u naselju Tekija.

Provala je prijavljena u 3:28 sati. Izlaskom na mjesto događaja zatečena su razvaljena ulazna vrata na objektu, te je vizualnim pregledom utvrđeno da je otuđen donji metalni dio kase gdje se nalazi novac.

Samo dvije minute nakon toga, u 3:30 sati zaštitarska agencija ‘Securitas’ prijavila je provalu u poslovnicu trgovine ‘Konzum’ koja se nalazi u Ulici maršala Tita (kod Higijenskog zavoda).

Izlaskom na mjesto događaja pripadnika zaštitarske agencije i policije zatečena su otvorena bočna vrata na objektu, ali nije utvrđeno da li nešto nedostaje. Naknadnim očevidnim radnjama i inventurom bit će ustanovljeno da li je nešto otuđeno.

U 3:34 sati oglasio se alarmni sustav na benzinskoj crpki BP Petrol na Žovnici. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je provala izvršena na ulazna vrata, međutim do trenutka zaključenja ovog teksta nije bilo poznato je li išta otuđeno.

Policija je u sva tri slučaja uradila očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji otkrili.

(Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.