MOSTAR: Supruga ubila muža na radnom mjestu

U utorak iza 16 sati, jedna je ženska osoba nožem ubila supruga na radnom mjestu u krugu tvrtke Feroelektro koja se nalazi u naselju Bišće polje, južno od Mostara. Dežurni tužitelj je za Bljesak.info potvrdio ovaj događaj ne navodeći više detalja.

Kako smo doznali na mjestu ubojstva od kolege ubijenog, ovaj događaj ih je sve iznenadio i šokirao. Ističe kako se nitko od njih nije mogao nadati ovakvom razvoju događaja iako su imali određenih problema u braku.

Ubijeni je zajedno s još jednim kolegom radio u krugu tvrtke Feroelektro kada je do njega došla supruga i ubola ga nožem, rekao nam je jedan od njegovih kolega iz tvrtke. Supruga je uhićena odmah nakon ubojstva muža s kojim je imala četvero djece.

Tijekom jutra u krugu tvrtke su i dalje bili policajci koji su osiguravali mjesto ubojstva kako bi se uradio očevid.

Kako je dežurni tužitelj izjavio za Bljesak.info jedna ženska osoba je u predjelu vrata ozlijedila svog supruga, te je isti prebačen u RMC ‘dr. Safet Mujić’. Ovo sve se dogodilo na dan Božića 25.12., a ozlijeđeni je u bolnicu primljen u 16:40 sati. Nedugo zatim je i preminuo.

Kako je tužitelj rekao radi se o Zahidu Laviću (1966.), te je na mjestu događaja izvršen očevid kojim je rukovodio dežurni županijski tužitelj. Naređena je obdukcija tijela nastradalog, a zbog ovog događaja privedene su dvije osobe na saslušanje.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.