Mostar: Sljedeći tjedan treći Plemićki kviz

Treći Plemićki kviz održat će se u petak 18. rujna u 19 sati.

Za razliku od prošlih godina, ove godine kviz se održava na prostoru ispred caffe bara Fenix uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sadržaj kviza neće se bitno razlikovati od prošlogodišnjeg, kviz se sastoji od 50 pitanja, dio pitanja je vezan uz razdoblje od 1905. do 1945. godine, a drugi dio je vezan uz razdoblje od obnove rada kluba pa do danas.

Što se tiče prijava za sudjelovanje, dovoljno je poslati ime ekipe, ekipa može imati maksimalno pet članova, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Prijave se primaju na broj 063-883-565 (Viber ili WhatsApp).

I ove godine sudionike kviza očekuju prigodne nagrade, a najbolja ekipa će dobiti dres s potpisima svih nogometaša Zrinjskog, a ova nagrada je poklon kluba. Ovim putem pozivam sve navijače Zrinjskog da posjete kviz, bez obzira hoće li se natjecati ili ne, nadam se da ćemo se dobro zabaviti kao i prošlih godina, a usput saznati i neki novi podatak ili zanimljivost o našem najdražem klubu, poručio je za portal Jabuka.tv organizator kviza Dario Babić.

Prvi Plemićki kviz

Drugi Plemićki kviz

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.